GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απίστευτα σέξι Σάρον Στόουν γίνεται 57...

Γενέθλια έχει η εκρηκτική Σάρον Στόουν, γιορτάζοντας 57 χρόνια ζωής που τα είχε σχεδόν όλα. Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς την περιβό...

Γενέθλια έχει η εκρηκτική Σάρον Στόουν, γιορτάζοντας 57 χρόνια ζωής που τα είχε σχεδόν όλα.

Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς την περιβόητη σκηνή από την ταινία «Βασικό Ένστικτο» κατά την οποία η Σάρον Στόουν σταυρώνει τα πόδια της με τρόπο προκλητικό και απίστευτα σέξι, αποκαλύπτοντας στα έκπληκτα μάτια των θεατών ότι δεν φοράει εσώρουχο.

Είναι η ταινία που φέρνει την ηθοποιό και πρώην μοντέλο στα φώτα της δημοσιότητας, μέσα σε ένα βράδυ γίνεται παγκοσμίως γνωστή και η επόμενη ερωτική φαντασίωση κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του. Λέγεται μάλιστα ότι η αποκαλυπτική αυτή σκηνή αποτελεί ίσως την πιο «σταματημένη» σκηνή στις βιντεοκασέτες καθώς οι περισσότεροι θεατές πάτησαν pause στο επίμαχο σημείο προκειμένου να απολαύσουν περισσότερο το θέαμα.

Γυρνώντας όμως τον χρόνο πίσω, πριν από το 1992 χρονιά που προβλήθηκε η ταινία, συναντάμε τη Σάρον Στόουν να σπουδάζει Δημιουργική Γραφή και Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Endiboro της Πενσυλβάνια, να κερδίσει στα καλλιστεία τον τίτλο της Μις Πενσυλβάνια, να εγκαταλείπει τη γενέτειρά της για τη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει τον δρόμο του μόντελινγκ και να φιλοξενείται στα μεγαλύτερα περιοδικά της εποχής.

Η τέχνη της υποκριτικής δεν άργησε να μπει στη ζωή της κάνοντας περάσματα ή κρατώντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, δίπλα σε αρσενικά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Αρκεί όμως το «Βασικό Ένστικτο» για να κάνει η Στόουν αισθητή την παρουσία της, να αλλάξει εν μέρει τα κινηματογραφικά δεδομένα, να γίνει το νέο sex symbol, να διεκδικήσει μία θέση στις 25 πιο σέξι γυναίκες του 20ου αιώνα μετά από τη γυμνή φωτογράφισή της στο Playboy και να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας ως την απίστευτα προκλητική, τολμηρή και συνάμα αριστοκρατική γυναίκα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Γιατί αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο της ατού. Η παρουσία της δεν υποδηλώνει σε καμία περίπτωση κάτι το «φτηνό» ή το πρόστυχο, απεναντίας, είναι κομψή με ευγενικό παρουσιαστικό την ίδια στιγμή που μπορεί να μετατραπεί σε γυναίκα-αράχνη έτοιμη να σε κατασπαράξει. Οι άντρες παραληρούν στη θέα του κορμιού της και στο εκρηκτικό της βλέμμα ενώ οι γυναίκες εύχονται να μπορούν να της μοιάσουν. Είναι ο νέος θρύλος της δεκαετίας του Ά90, η νέα φαντασίωση που κάνει κατάληψη στο μυαλό των αντρών.

Η κινηματογραφική της πορεία δεν συνοδεύεται με πολλές επιτυχίες ή με ταινίες που έμειναν στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, με εξαίρεση την ταινία «Καζίνο» του ταλαντούχου Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος την εμπιστεύτηκε και εκείνη τον επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απέσπασε για την ερμηνεία της Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Όσκαρ. Μπορεί το Όσκαρ να μην το κέρδισε τελικά, όμως, έχει πάρει αδιαμφισβήτητα το Όσκαρ στις καρδιές μας.

Παντρεμένη δύο φορές και έχοντας υιοθετήσει τρία παιδιά, εξοικειωμένη μετά από επίμονες προσπάθειες με το γήρας και έχοντας βγει νικήτρια στη μάχη που έδωσε με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν, η Σάρον Στόουν γιορτάζει σήμερα τα 57 της χρόνια. Πιο ώριμη, το ίδιο σέξι και γοητευτική εξακολουθεί να κάνει την καρδιά μας να χτυπάει γρήγορα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση