GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο (αν. υπουργός Παιδείας) Τ. Κουράκης δεν θα παραστεί σε μαθητική παρέλαση!

Στις μαθητικές παρελάσεις συνηθίζεται ο εκάστοτε υπουργός να παρίσταται στην Αθήνα και ο υφυπουργός σε κάποιο Νομό της Περιφέρειας. Όπως...

Στις μαθητικές παρελάσεις συνηθίζεται ο εκάστοτε υπουργός να παρίσταται στην Αθήνα και ο υφυπουργός σε κάποιο Νομό της Περιφέρειας.
Όπως μας ενημέρωσε το Γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, σε σχετική ερώτηση που έθεσε το esos, ο κ. Κουράκης δεν θα παραστεί σε μαθητική παρέλαση.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Κουράκης σε ερώτηση που του έθεσε το esos λίγο πριν τις εκλογές «Ναι ή όχι στις μαθητικές παρελάσεις;» μας είχε δώσει την ακόλουθη απάντηση: «Υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να καλλιεργηθεί η ιστορική μνήμη και να βοηθηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες να εμβαθύνουν στο νόημα των ιστορικών γεγονότων. Ολόκληρη η μαθητική κοινότητα μπορεί να πραγματοποιεί εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου μέσα στον χώρο του σχολείου και έτσι οι μαθητές με ποικίλες δράσεις βιωματικού χαρακτήρα να έρθουν σε άμεση επαφή με το ιστορικό παρελθόν, ώστε να καλλιεργηθεί η ιστορική τους μνήμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση