GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: "Ανεκδιήγητος κλόουν ο Βαρουφάκης που παίζει τον υπουργό!"

Με πολύ σκληρούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομ...

Με πολύ σκληρούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για έναν "ανεκδιήγητο κλόουν που υποδύεται τον υπουργό Οικονομικών. Ο ίδιο άνθρωπος έλεγε άλλα για το πρωτογενές πλεόνασμα την ίδια ημέρα".  Ακόμη και όταν του  ζητήθηκε να ανακαλέσει, εκείνος επέμεινε. "Αυτός ο τύπος μας λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη", ενώ όπως είπε "η κυβέρνηση διαχειρίζεται το κόμμα της και όχι τον ελληνικό λαό". 

2 σχόλια

  1. Όταν διάβαζα το άρθρο σου Λοβέρδε, μαζεύτηκαν αλογόμυγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι ψυχή θα παραδώσουν;

    Δεν βαρεθήκανε ακόμα να μας κυνηγάνε και να μας σκοτώνουν;

    ΓΥΡΩ στις 200 χώρες υπάρχουν στον πλανήτη μας, πολλές από τις οποίες οι κάτοικοί τους είναι τόσο φτωχοί, ώστε πεθαίνουν από την πείνα και τη δίψα.

    Υπάρχουν χώρες στις οποίες καλλιεργούνται ελεύθερα τα ναρκωτικά που δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα.

    Υπάρχουν χώρες όπου οι συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς, με απαγωγές και αρπαγές μέσα από τα σχολεία τους εκατοντάδων κοριτσιών είναι συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο…

    Υπάρχουν ακόμα χώρες όπου παιδιά 7 ή 8 χρόνων κυκλοφορούν με αυτόματα στην πλάτη και υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες και παίρνουν μέρος σε μάχες!

    Υπάρχουν χώρες όπου στην ουσία τις κυβερνάνε οι διάφορες ΜΑΦΙΕΣ…

    Υπάρχουν χώρες οι οποίες παράγουν και πουλάνε όπλα και χημικά με τα οποία μπορεί να δηλητηριαστεί ο μισός πληθυσμός της γης.

    Υπάρχουν χώρες, όπου κατασκευάζονται και… πωλούνται, ακόμα και πυρηνικές βόμβες ή παράγονται υλικά για να φτιαχτούν ατομικές βόμβες!

    Υπάρχουν χώρες που μέσα στο 20ο αιώνα έστησαν 2 παγκόσμιους πολέμους με 100 εκατομμύρια νεκρούς και κατέστρεψαν τη μισή υφήλιο… Και μέσα σε αυτό το ΧΑΛΑΣΜΟ, με τη μόνη χώρα που ασχολούνται καθημερινά τα τελευταία 2-3 χρόνια όλες οι εφημερίδες, όλα τα κανάλια και όλοι οι πολιτικοί είναι η χώρα μας, η Ελλάδα, λες και αποτελεί το μεγαλύτερο ΚΙΝΔΥΝΟ για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία…

    Ολόκληρος ο πλανήτης κατοικείται από ΕΦΤΑ δισεκατομμύρια ψυχές, όλων των χρωμάτων, λευκοί, μαύροι και κίτρινοι και οι πολιτικοί μαζί με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όλων αυτών των δισεκατομμυρίων, ασχολούνται μόνο με ένα μικρό λαό, δέκα εκατομμυρίων ψυχών, που έτσι και μας δώσουν μια μικρή… φυσιξιά τα εφτά δισεκατομμύρια των κατοίκων του πλανήτη, θα βρεθούμε μαζί με τα βουνά και τις θάλασσες μας στον ουρανό ..

    Μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ μας φοβούνται;

    ΓΙΑΤΙ μας πολεμούν και ΓΙΑΤΙ πάνε να μας πνίξουν; Μήπως για τα λεφτά που τους χρωστάμε;

    Μα αυτά μπροστά στο κυνηγητό που μας κάνουν, στις θυσίες που έχουμε υποστεί και μπροστά στο παγκόσμιο ΑΕΠ δεν είναι ούτε μια σταγόνα από τα λεφτά που κυκλοφορούν κάθε μέρα οι διεθνείς εγκληματίες…

    Είναι δυνατόν ο κύριος Σόιμπλε κάθε μέρα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί να μας βρίζει και να μας απειλεί;

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τίποτε…
    Ακόμη και όλοι οι Έλληνες να είμαστε όλοι εγκληματίες με αυτά που έχουμε περάσει τα τελευταία 5 χρόνια, οποιαδήποτε ποινή και να μας είχαν επιβάλει, θα είχε λήξει!

    Δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα το πάνε. Ένα μόνο πράγμα θέλουμε να τους πούμε ότι, ό,τι και να κάνουν, ΕΜΕΙΣ θα βγούμε νικητές... Μακάρι να τρόμε χόρτα κάθε μέρα ΜΑΖΙ θα φάμε όμως και όλους τους γκεσταπίτες τους..

    Γ. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση