GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καταθέτουμε προτάσεις, αλλά κάποιοι δε βλέπουν ότι το Μνημόνιο πέθανε"

Η κυβέρνηση δεν θα υπερβεί τις “κόκκινες γραμμές” της, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με τις επικοινωνιακές πιέσεις που, όπως σ...

Η κυβέρνηση δεν θα υπερβεί τις “κόκκινες γραμμές” της, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με τις επικοινωνιακές πιέσεις που, όπως σχολιάζουν, δέχεται η Αθήνα προκειμένου να αποδεχθεί υφεσιακά μέτρα, όπως περικοπές μισθών και συντάξεων και ομαδικές απολύσεις.

Όπως επισημαίνουν, τις "κόκκινες γραμμές" αυτές τις έθεσε και το εκλογικό σώμα στις 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρόβλημα της διαπραγμάτευσης δεν είναι ότι η Ελλάδα δεν καταθέτει λεπτομερείς λίστες, επεξεργασμένες προτάσεις, χρονοδιαγράμματα, κ.α. - απεναντίας, αναφέρουν, υπάρχουν προτάσεις, τις γνωρίζουν πολύ καλά και, μάλιστα, οι ίδιοι τις διαρρέουν!

Ωστόσο, συνεχίζουν, ορισμένοι υπερσυντηρητικοί κύκλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα: Το μνημόνιο πέθανε και οι πολιτικές λιτότητας δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Αυτές οι πολιτικές εφαρμόστηκαν, απέτυχαν και οδήγησαν τη χώρα στην τραγική κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξηγούν.

“Αντί, λοιπόν, να διαρρέουν, επιχαίροντας, σενάρια περί χρεοκοπίας ας συνειδητοποιήσουν, επιτέλους, το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η πολιτική τους, πολλώ δε μάλλον που η Ελλάδα πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Αύγουστο του 2014”, σημειώνουν εξάλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση