GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στιλάτο ξενοδοχείο στην Ρώμη με την υπογραφή... Φεραγκάμο

Ο Σαλβατόρε Φεραγκάμο είχε σχεδιάσει παπούτσια για ονόματα όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν, η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μαντόνα. Το brand «Salvator...

Στιλάτο ξενοδοχείο στην Ρώμη με την υπογραφή... Φεραγκάμο

Ο Σαλβατόρε Φεραγκάμο είχε σχεδιάσει παπούτσια για ονόματα όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν, η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μαντόνα. Το brand «Salvatore Ferragamo» εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο γνωστά και ισχυρά στο χώρο της μόδας μέχρι σήμερα, με πολλές σελέμπριτις –όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Κάμερον Ντίαζ και η Αντζελίνα Τζολί- να επιλέγουν τα σχέδια του οίκου στις εμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλιά του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος οίκος μόδας όμως έχει κάνει ανοίγματα και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, με ένα από αυτά να βρίσκεται στην «καρδιά» της ιταλικής πρωτεύουσας, προσφέροντας ξεχωριστές υπηρεσίες διαμονής στους εκλεκτούς επισκέπτες του.

Την επιχείρηση διευθύνει ο γιος του Σαλβατόρε, Λεονάρντο.

Το boutique ξενοδοχείο Portrait Roma έλκει τη διακόσμησή του από την ιστορία, την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία του θρυλικού σχεδιαστή παπουτσιών.

Βρίσκεται κοντά στην Πιάτσα ντι Σπάνια και πολύ κοντά σε μπουτίκ καταστήματα φημισμένων οίκων μόδας.

Από την ταράτσα του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν μια υπέροχη θέα της Αιώνιας Πόλης από ψηλά.

Πορτρέτα και έργα από τη δουλειά του Σαλβατόρε Φεραγκάμο κοσμούν το εσωτερικό του, αποτελώντας τα κυρίαρχα στοιχεία διακόσμησης του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια διαθέτουν tablets με 3G τα οποία μπορεί να πάρει κανείς έξω μαζί του, ενώ η σύνδεση στο Wi-Fi μέσα στα δωμάτια για κάθε συσκευή γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να εισάγει κανείς κωδικούς κάθε φορά.

Οι νότες πολυτέλειας συνεχίζονται μέχρι και στο μπάνιο, όπου οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε προϊόντα του οίκου σε ειδική συσκευασία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση