GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στην Πατησίων

Tα οικονομικά προβλήματα φαίνεται ότι απασχολούσαν τον 43χρονο Θεόδωρο Ευαγγελόπουλο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του Μεγάλη Πέμπτη, σ...

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στην Πατησίων

Tα οικονομικά προβλήματα φαίνεται ότι απασχολούσαν τον 43χρονο Θεόδωρο Ευαγγελόπουλο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του Μεγάλη Πέμπτη, στην αποθήκη του καφέ που διατηρούσε στην οδό Πατησίων, παραπλεύρως του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο άνδρας, είχε κάνει άλλο ένα επιχειρηματικό βήμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργώντας ένα κατάστημα με σφολιάτες και μπουγάτσα Θεσσαλονίκης επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πρώην σύζυγος της γνωστής ηθοποιού, Σοφίας Μουτίδου, ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες. Το ζευγάρι, είχε αποκτήσει το Νοέμβριο του 2009 μία κόρη.

Η τελευταία πράξη του έργου γράφτηκε τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν ο ίδιος φτάνοντας σε απελπιστικό σημείο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση που διατηρούσε ο Ευαγγελόπουλος με την ονομασία «Στάση ‘70», επί της οδού Πατησίων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση