GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άνθρωποι και τα γεγονότα εμφανίζονται δύο φορές. Την μία ως τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης ΜΑΥΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΡΑ – ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης

ΜΑΥΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΡΑ – ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ «ΟΡΧΗΣΤΡΑ» ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ  ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΕΣΤΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ – ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ   12/2/ 1945 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ  ΣΙΑΝΤΟΣ  - ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ - ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ  ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ .
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ «ΕΝΤΙΜΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.» ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:
1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
2. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΧΥΤΕΣ,
3. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
4, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ  ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ
5. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ.
6. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ - ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ «ΝΕΟΥ» «ΕΝΤΙΜΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ» ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΦΑΓΗΣ.
Όπως λέγει ο Χέγκελ οι άνθρωποι και τα γεγονότα εμφανίζονται δύο φορές. Την μία ως τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα.
Αυτό ακριβώς ζούμε σήμερα.
Όταν στη δεκαετία του 70  συζητάγαμε στο φοιτητικό κίνημα Ιταλίας τα ιστορικά δεδομένα του λεγόμενου αριστερού κινήματος  οι τότε ρεβιζιονιστές  (ΚΚΕ - ΚΚΕ εσωτ.) υπερασπιζόταν με σθένος την προδοτική συμφωνία της Βάρκιζας, που κατέληξε στη σφαγή των Ελλήνων πατριωτών και στην πλήρη υποταγή της χώρας στον ξένο παράγοντα και άνοιξαν και το δρόμο για το πραξικόπημα του Απρίλη του 67.
Αντί  με το τέλος του  πολέμου να οδηγήσουν τη χώρα σε ελεύθερες εκλογές, έχοντας μαζί τους τον οπλισμένο και αποφασισμένο λαό προτίμησαν τον «ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ». Αφόπλισαν το λαό και τον παρέδωσαν στους σφαγείς. Ναι αυτοί ήταν οι δολοφόνοι των Ελλήνων πατριωτών . Η ηγεσία της ψεύτικης τότε αριστεράς που για να ελέγξουν το λαϊκό κίνημα έστειλαν στη σφαγή τους πραγματικούς κομουνιστές και τους πραγματικούς  πατριώτες. Βεβαίως φρόντισαν και τότε να δημιουργήσουν το κατάλληλο ιδεολογικό και πολιτικό περιβάλλον.
Όποιο στέλεχος αντιδρούσε του κολλούσαν τη ρετσινιά του χαφιέ και το διέγραφαν. Διέδιδαν και τότε ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές, διέδιδαν τρομοκρατικά σενάρια με στόχο το φόβο. ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ. Ο λαός δεν έσκυψε το κεφάλι. Πήγε στο 2ο αντάρτικο.
Αλλά ο πόλεμος ήταν άνισος. Η πλειοψηφία του λαού ήταν άοπλη , με διαλυμένο ηθικό, κατατρομοκρατημένος και προδομένος από την ηγεσία του. Το τι ακολούθησε είναι δύσκολο να το περιγράφεις . Ο λαός αιματοκυλίστηκε και εξοντώθηκε..
Ποιος ξέχασε τα ξερονήσια; Ποιος ξέχασε τις μαζικές δολοφονίες;  Ποιος ξέχασε τις περίφημες δηλώσεις υποταγής; Όποιος δεν υπέγραφε οι ντόπιοι χύτες τον εκτελούσαν, διέλυαν την οικογένεια του και καταπατούσαν την περιουσία του.
Οι ρεβιζιονιστές προδότες δεν σταμάτησαν εκεί. Με την περίφημη 6η ολομέλεια του ΚΚΕ το 56 φρόντισαν να «ξεδοντιάσουν» ολοκληρωτικά το κομουνιστικό κίνημα του οποίου πλέον οι ηγέτες διατηρούν σχέσεις με το παγκόσμιο συνδικάτο του κεφαλαίου.
Από δω και πέρα το λαϊκό κίνημα στην πολυβασανισμένη και πολυπροδομένη Ελλάδα δεν θα έχει ποτέ ένα γνήσιο, καθαρό και τίμιο κομματικό μηχανισμό που να μπαίνει μπροστάρης στους λαϊκούς αγώνες.
Κατά καιρούς αυθόρμητα κινήματα αμφισβητούν την κυριαρχία του ξένου παράγοντα αλλά οι καλοθελητές της λεγόμενης αριστεράς καταφέρνουν πάντα να τα ευνουχίσουν και σε συνεργασία με τα παραδοσιακά δεξιά μορφώματα τύπου  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ να τα απομαζικοποιουν και να τα οδηγούν στην ήττα.
Ποιοι είναι αλήθεια οι ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ και η παρέα τους; Μα το γνωστό σε όλους ΚΚΕεσωτερικού, που έγινε συνασπισμός και μετά ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί που πάντα διατηρούσαν στενούς δεσμούς με το κεφάλαιο. Είναι αυτοί που στις δεκαετίες του '70, '80, '90 κτλ ήταν πάντα ενάντια σε κάθε λαϊκό αγώνα. Στις φοιτητικές συνελεύσεις καταψήφιζαν κάθε αγωνιστική κινητοποίηση ενώ στους κόλπους τους έβρισκαν καταφύγιο όλα τα χουντικά και ακροδεξιά στοιχεία.
Είναι αυτοί που έπαιξαν στο βρώμικο '89 και κάποιοι υπέγραψαν τη βρώμικη συμφωνία με τη Simens. Αλήθεια θα ήθελαν αυτοί να ανοίξουν τα pay roll της Simens;
Είναι δυνατόν λοιπόν σήμερα να οδηγήσουν το λαό στη ρήξη και σε νικηφόρο αγώνα αφού πάντα έπαιζαν αντιδραστικό ρόλο και κατασυκοφαντούσαν τους λαϊκούς αγώνες;
Φταίμε όμως και εμείς γιατί στις εκλογές της 25/1 παρασυρθήκαμε με την  ψευδαίσθηση ότι ίσως  είχαν αλλάξει. Λάθος δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Παραμένουν από γενιά σε γενιά η εφεδρεία της αντίδρασης στη χώρα μας.
Σήμερα λοιπόν άλλη μια φορά οι απόγονοι των ρεβιζιονιστών συνεχίζουν στο δρόμο της προδοσίας των προγόνων τους. Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι το γεγονός ότι με ψεύτικες υποσχέσεις άρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού τον οποίο οδηγούν στη λαιμητόμο και μάλιστα προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν γίνεται αλλιώς. Μαζί με τους καταχτητές , συνεννοούμενοι βομβαρδίζουν τον Ελληνικό λαό καθημερινά από το ένα πρωί μέχρι το άλλο πρωί  με απειλητικά μηνύματα έχοντας δημιουργήσει ένα κλίμα κόλασης
Τέσσερεις μήνες κόλασης από την 25/1 ο λαός προετοιμάζεται να δεχθεί ως μοναδική λύση την απόλυτη υποταγή στις ναζιστικές δυνάμεις που κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα.
Πήραν την ψήφο του Ελληνικού λαού με καθαρή εντολή ρήξης. Πήραν εντολή να προχωρήσουν στις κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε η δικαιοσύνη να συλλάβει και να δικάσει όλους εκείνους που από το 2007  (αλλά και πριν) έσπειραν την καταστροφή.
Πήραν εντολή να καταργήσουν το ψεύτικο χρέος και ταχύτατα να προχωρήσουν στην ανασυγκρότηση της οικονομίας.
Πήραν εντολή να καθαρίσουν τον κρατικό μηχανισμό από όλα τα αποβράσματα . Πήραν εντολή να διεκδικήσουν τις Γερμανικές αποζημιώσεις και τα κατοχικά δάνεια,. Πήραν εντολή να ακυρώσουν όλες τις μη επωφελείς  συμβάσεις για το δημόσιο. Πήραν... εντολή...
Αντ' αυτού όλα τα Πασοκικά  και  ΝΔ σκουπίδια  είτε παραμένουν  είτε καταλαμβάνουν καίριες θεσις στον κρατικό μηχανισμό.
Αντ ‘ αυτού ο λαός εισπράτει : 1.τρομοκρατία
2. τέσσερεις μήνες απόλυτης αδράνειας στην οικονομία  και προετοιμάζεται με νέα δεσμά πολιτικου , οικονομικού και νομικού χαρακτήρα.
Το νέο μνημόνιο είναι προ των πυλών. Με μερικές ψευτοπαραχωρήσεις οι καταχτητές θα αρπάξουν «νόμιμα» την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν και η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη. Οι μισθοί θα κατρακυλήσουν ενώ το ιδεολογικό περιτύλιγμα θα είναι ο «ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» και το μη χείρον βέλτιστο.
Υ.Γ.
Αλήθεια κ. Τσίπρα, κ. Καμένε και κ. Λαφαζάνη τι θα γίνει με τις ΑΠΕ; Σιωπή ιχθύος ε;
Όποιος έχει απορίες ας πάει στην ιστοσελίδα της ρυθμιστικής αρχής  ενέργειας. Ας πάει στους χάρτες να πάθει εγκεφαλικό  από αυτό που θα αντικρύσει. Αλλά το εγκεφαλικό  θα το πάθει σίγουρα αν μάθει πως στη ζούλα έχουν ήδη αρπάξει τα χωράφια των Ελλήνων οι πολυεθνικές για να εγκαταστήσουν ΑΠΕ με κρατική άδεια. Θέλεις να μάθεις;  Η κάθε πολυεθνική και ο κάθε ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ όταν βάλει στο μάτι το κτήμα σου πηγαίνει στο δασαρχείο όπου το χωράφι σου ως δια μαγείας γίνεται χορτολιβαδική έκταση. Η πολυεθνική πληρώνει ένα παράβολο και το κράτος της νοικιάζει το χωράφι σου για 20 με 25 χρόνια. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ανοικτός για να προχωρήσει στις άλλες αδειοδοτήσεις  και στη οριστική εγκατάσταση της ΑΠΕ στο κτήμα σου στο οποίο δεν έχεις πλέον το δικαίωμα ούτε να πλησιάσεις.
Βεβαίως το δασαρχείο στη φάση της ενοικίασης «φροντίζει» να σε ειδοποιήσει μέσω του δημαρχείου της περιοχής το οποίο κάνει ανάρτηση στον πίνακα. Η ανάρτηση σου δίνει τη δυνατότητα ένστασης μέσα σε 30 μέρες διαφορετικά χάνεις οριστικά τα δικαιώματα σου. Το σύνηθες είναι ότι κανείς δεν περνάει κάθε μέρα από το δημαρχείο να κοιτάζει τους πίνακες και όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν με την ισχύουσα νομοθεσία χάσει τα δικαιώματα επί  της ιδιοκτησίας τους.
Το θέμα βεβαίως πάγωσε για μερικούς μήνες λόγω της κυβερνητικής αλλαγής. Πριν μερικές μέρες όμως ο  Όμιλος Κοπουλούζου που εχει καταπατήσει τη μισή Κρήτη προχώρησε στις περιβαλλοντικές μελέτες. Έτσι σε λίγο έρχονται οι μπουλντόζες.
ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .
Το πολιτικό μήνυμα σήμερα είναι:
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Μιχάλης Παπαδοδημητράκης
ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση