GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον σύντροφο της Βατίδου θα πρέπει να τον εγκρίνει ο Κούγιας

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή «Μία» το μεσημέρι της Τετάρτης για το διαζύγιό της από τον Αλέξη Κούγια και τη σχέση τους σήμερα, για...

Τον σύντροφο της Βατίδου θα πρέπει να τον εγκρίνει ο Κούγιας

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή «Μία» το μεσημέρι της Τετάρτης για το διαζύγιό της από τον Αλέξη Κούγια και τη σχέση τους σήμερα, για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της

«Έχουμε άψογη σχέση με τον Αλέξη. Όταν υπάρχουν παιδιά, το ζευγάρι δεν σταματάει ποτέ να έχει επικοινωνία»

Για το τι θα άλλαζε στη ζωή της αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο

«Ήμουν 24 και κάτι όταν παντρεύτηκα. Άλλαξα πολύ. Αν είχα το μυαλό και τη γνώση που έχω σήμερα, πολλά θα ήταν διαφορετικά. Θα είχα φύγει από την Ελλάδα, δεν θα παντρευόμουν».

Για το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι περνάει μέρος των διακοπών της με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους

«Το να περνάω έναν μήνα με τον Αλέξη δεν με ενοχλεί. Συνήθως παίρνει τα παιδιά τον Αύγουστο και πηγαίνω κι εγώ μαζί. Είμαστε μεγάλη παρέα. Δεν είμαστε εγώ με τον Αλέξη και τα παιδιά»

Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε ότι μετά το διαζύγιό της δεν την έχει δει με κάποιον σύντροφο

«Είχα δύο βλαμμένους πριν χρόνια!»

Για τους λόγους που οι σχέσεις αυτές δεν κράτησαν

«Γιατί απλά είναι λίγοι. Εγώ είμαι μια δυναμική προσωπικότητα και δεν ανέχομαι κάποιον να μου λέει τι να κάνω. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ερωτεύτηκα κάποιον».

Για το πώς θέλει να είναι ο σύντροφος που θα έχει δίπλα της

«Θέλω να μου ταιριάζει, να έχουμε επικοινωνία. Να είναι μάλλον ξένος, να ταξιδεύει, να έχει επίπεδο, μόρφωση. Τον άντρα της ζωής μου. Αν τον βρω, αν όχι δεν πειράζει. Ο Αλέξης με είχε γυρίσει σε όλα τα μπουζούκια. Δεν θέλω μια τέτοια ζωή. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τη βραδιά μου και να μπω σε μια αρένα η οποία βρωμάει. Μου αρέσει ο άντρας να είναι άλλο μυαλό, άλλο επίπεδο».

Κλείνοντας, εξήγησε ότι αν παντρευτεί ξανά, σίγουρα ο νέος σύντροφος θα πρέπει να περάσει από έγκριση από τον Αλέξη Κούγια:

«Θα τον εγκρίνει, είναι σίγουρο. Δεν μιλάμε για σχέση, αλλά για γάμο. Αν είναι κάτι σοβαρό και πάω για γάμο, θα πρέπει να τον εγκρίνει και ο Αλέξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση