GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φώτης Σπύρου: "Έφαγα" bullying επειδή είμαι γκέι

Ο Φώτης Σπύρου ήταν καλεσμένος στο «Όλα», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την προσωπική του ζωή, στον επικείμενο γάμο του και στου...

Φώτης Σπύρου: Ο Φώτης Σπύρου ήταν καλεσμένος στο «Όλα», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την προσωπική του ζωή, στον επικείμενο γάμο του και στους γονείς του.

«Παντρεύομαι στις 18 Οκτωβρίου» δήλωσε αναφερόμενος στον ήδη πολυσυζητημένο γάμο του, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό:

«Θέλω να στείλω δύο μηνύματα. Δεν προτρέπω κανέναν να είναι γκέι γιατί δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Πονάς και υποφέρεις πολύ. Μακάρι να μην συνέβαινε στη ζωή κανενός. Όταν μου συνέβη εμένα μικρό παιδί, φαντάσου τι bullying έφαγα και τι έχω περάσει. Είμαι στα 40 μου και τώρα έχω τα κότσια να βγω να το πω».

Για την απουσία του από τα τηλεοπτικά πλατό είπε:

«Ουσιαστικά την τηλεόραση την μίσησα γιατί έχω κάνει 28 σίριαλ. Το τελευταίο ήταν πριν 3 χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να βγω στην τηλεόραση γιατί δεν βλέπω μια σειρά που να μου αρέσει. Δουλεύω στο θέατρο».

Κλείνοντας, ο Φώτης Σπύρος αναφέρθηκε στη δύσκολη σχέση με τους γονείς του:

«Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος επειδή έχουν πληγωθεί από αυτή την κατάσταση. Το ήξεραν πριν από μένα για μένα και λίγο πολύ το περίμεναν. Μακάρι μετά το τέλος της εκπομπής να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να πάω για φαγητό. Θα ήταν το πιο ευτυχισμένο πράγμα στην ζωή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση