GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση! Ο Καμμένος απείλησε με παραίτηση...

 Μετά την απειλή του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι θα παραιτηθεί και θα αποχωρήσει από ...

 Μετά την απειλή του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι θα παραιτηθεί και θα αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση σε περίπτωση που μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, όπως ανέφερε η τελευταία πρόταση προς τους θεσμούς, το Μαξίμου διευκρινίζει: “Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε και ούτε θα υπάρξει πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση για μείωση των αμυντικών δαπανών.”
Στο άρθρο δύο όμως της χθεσινής επιστολής υπήρχε αναφορά σε μηδενική περικοπή των αμυντικών δαπανών το 2015, αλλά σε περικοπές 200 εκ ευρώ το 2016 και 400 εκ ευρώ το 2017, καθώς και σε μειώσεις προσωπικού.
Ο κ. Καμμένος είχε θέσει το ζήτημα αυτό ως κόκκινη γραμμή για μία λύση σε δημόσιες τοποθετήσεις του μετά την ανακοίνωση για δημοψήφισμα (η έτερη προϋπόθεση ήταν η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου), ενώ φαίνεται πως επανέλαβε την απόφασή του και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα.

Επιβεβαιώνεται έτσι η πληροφορία που ανήρτησε από νωρίς το press-gr και σύμφωνα με την οποία "υπαρχει παραίτηση υπουργού που την κρατάνε με νύχια και με δόντια απο την κυβέρνηση γιατι αν γινει έρχεται η κατάρρευση μετα".

4 σχόλια

  1. Δεν παραιτείται από τώρα, ώστε να γλυτώσουμε από αυτό τον εσμό των τυχάρπαστων και παντελώς ανίκανων;
    Ίσως έτσι τον συγχωρήσει η Ιστορία για την επαπειλούμενη καταβύθιση της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος θα αναλάβει μετά ρε έξυπνε;Εσύ; Ή οι προηγούμενοι που ρήμαξαν τη χώρα; Στο δημοψήφισμα ψηφιζουμε ΟΧΙ, αυτή η κυβέρνηση αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΑΥΤΟΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός έχει αρχίδια, σε αντίθεση μ' εσένα που είσαι αρχίδι...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση