GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργιακή συγκέντρωση: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ!

Κυριακή 19 Ιούλη 2015: Απεργία στο εμπόριο  Απεργιακή συγκέντρωση: 10.30πμ, Ερμού & Κορνάρου OXI ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ...

Κυριακή 19 Ιούλη 2015: Απεργία στο εμπόριο
 Απεργιακή συγκέντρωση: 10.30πμ, Ερμού & Κορνάρου

OXI ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Με το 62% του ΟΧΙ μας ακόμη νωπό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται με πραξικοπηματικό τρόπο να ψηφίσει το δικό της μνημόνιο. Καθώς καταρρέουν οι αυταπάτες για λύσεις χωρίς σύγκρουση, βλέπουμε εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν να ξαναζωντανεύουν. Τα προαπαιτούμενα της ΕΕ κα των δανειστών περνούν στη βουλή από 229 βουλευτές, ενώ έξω από αυτήν, στη συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου, τα χημικά πέφτουν βροχή από τα «πρώτη φορά αριστερά» ΜΑΤ, ενώ διαδηλωτές – μεταξύ των οποίων μέλη εργατικών συλλογικοτήτων-ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν.

Οι μάσκες πέφτουν. Δεν πείθουν πλέον οι κραυγές για πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση. Ο χρόνος όλο αυτό τον καιρό λειτουργούσε εις βάρος μας. Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης μας έφεραν νέο μνημόνιο, ενώ εν τω μεταξύ οι μισθοί παρέμειναν ίδιοι, η μαύρη και ελαστική εργασία δε χτυπήθηκαν. Το χρόνο τον κερδίζει ο αντίπαλος – ο ΣΕΒ και η εργοδοσία που εξαπολύουν αυτή την περίοδο μια τρομοκρατική εκστρατεία απολύσεων, υποχρεωτικών αδειών και χειροτέρευσης των όρων εργασίας μας.
Πλευρά αυτής της επίθεσης, είναι και η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Τι κι αν η κυβέρνηση ζητούσε χρόνο, προκειμένου να δει τι θα κάνει με δαύτην. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, να δείξει πως η επίθεση όσων εκμεταλλεύονται τις ζωές μας συνεχίζεται ακάθεκτη. Άλλη μια Κυριακή μας καλούν να δουλέψουμε. Άλλη μια Κυριακή μας ζητούν να ξεχάσουμε και τα τελευταία ψήγματα εργατικού δικαίου κερδισμένου με αίμα και αγώνες.
Κυβέρνηση και παλιό πολιτικό προσωπικό, ΕΕ κι εργοδοσία συντονίζονται για την επίθεση εναντίον μας. Η δική μας απάντηση βρίσκεται στους αγώνες μας! Την Κυριακή 19/7 αρχίζουμε με απεργία στο χώρο του εμπορίου. Κανένα μαγαζί ανοιχτό! Ας δείξουμε ότι έχουμε το σθένος να υπερασπιστούμε όλα όσα είπαμε με το δικό μας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, όσα έχουμε ανάγκη για να ζούμε σαν άνθρωποι κι όχι ως σύγχρονοι δούλοι. Μέχρι τέλους!

ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
attack.org.gr
στοιχεία επικοινωνίας: againstmodernslavery@gmail.com // 6987802255

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση