GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συνέβη στην Τουρκια με την προσφυγη στο ΔΝΤ...

Λουκας Γεωργιαδης Στην Τουρκια, η προσφυγη στο ΔΝΤ το 2001 για δανεισμο μολις 17,6 δισ δολ. "εφαγε" 4 κυβερνησεις και διελυσε υ...

Λουκας Γεωργιαδης
Στην Τουρκια, η προσφυγη στο ΔΝΤ το 2001 για δανεισμο μολις 17,6 δισ δολ. "εφαγε" 4 κυβερνησεις και διελυσε υα δυο κυριαρχα κομματα της "Μητερας Πατριδας" και του "Ορθου Δρομου". Δηλαδη των αντιστοιχων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Ερτογαν βρηκε στη συνεχεια την... ταβλα στρωμενη και αναδειχθηκε σε ηγετη. 
Στην Ελλαδα θυσιαστηκαν οι κυβερνησεις Καραμανλη (τελευταια πραξη του δραματος), Γ. Παπανδρεου, Σαμαρα και ερχεται η σειρα και της τωρινης οταν... ωριμασουν οι συνθηκες. Δεν συμπεριλαμβανω την κυβερνση Παπαδημου λογω ειδικων συνθηκων. 
Αρα ο επομενος ηγετης θα εχει ολες τις προυποθεσεις να κανει τη διαφορα. Επ ευκαιρια να θυμισουμε τον λογαριασμο... Διαγραφη χρεους 120 δισ. ευρω μεσω PSI, διακρατικα δανεια 146 δισ. ευρω απο τις χωρες της Ευρωζωνης, 44 δισ. ευρω απο ΕΚΤ και ΔΝΤ, ρευστοτητα μεσω ELA 130 δισ. ευρω. Συν Τριτο Μνημονιο 86 δισ. ευρω. Συνολο λογαριασμου 526 δισ. ευρω. 
Τα... λουλουδια ειναι κερασμενα....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση