GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τήνος: To καταμαράν προσάραξε στα βράχια λόγω ομίχλης

Σε αβαθή νερά, έξω από το λιμάνι της Τήνου, προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες το επιβατηγό ταχύπλοο σκάφος FLYING CAT 4 με 239 επιβάτ...

Τήνος: Καταμαράν προσάραξε στα βράχια λόγω ομίχλης
Σε αβαθή νερά, έξω από το λιμάνι της Τήνου, προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες το επιβατηγό ταχύπλοο σκάφος FLYING CAT 4 με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα, λόγω ομίχλης χωρίς να υπάρξει εισροή υδάτων.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στο σημείο έσπευσαν άμεσα καΐκια από το νησί προκειμένου να αποβιβάσουν τους επιβάτες του πλοίου στο λιμάνι και να γίνει η αποκόλληση και ρυμούλκηση του FLYING CAT 4.
Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα στο ΣΚΑΙ, ένας Έλληνας επιβάτης."Το πλήρωμα αντέδρασε με επαγγελματισμό, είμαστε όλοι καλά και τώρα θα μας μεταφέρουν σε καϊκια ", είπε o επιβάτης.
Ρυμουλκό πλοίο από τη Μύκονο αναμένεται να φθάσει στο σημείο σε περίπου 2 ώρες για να ρυμουλκήσει το FLYING CAT 4 στο λιμάνι, προκειμένου να επιθεωρηθεί από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση