GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνατζερ ποδοσφαιριστών απέκρυψε 7,7 εκατ. ευρώ

"Λαυράκια" έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατά τους ελέγχους τον Ιούλιο. Ανάμεσα στους φοροφυγάδες και ένας μάνατζερ ποδοσφαιριστών ...

Μάνατζερ ποδοσφαιριστών απέκρυψε 7,7 εκατ. ευρώ

"Λαυράκια" έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατά τους ελέγχους τον Ιούλιο.

Ανάμεσα στους φοροφυγάδες και ένας μάνατζερ ποδοσφαιριστών ο οποίος απέκρυψε εισοδήματα ύψους 7,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ ποδοσφαίρου απέκρυψε εισοδήματα ύψους 7.742.963,59 € υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής που ξεχώρισσαν είναι και οι παρακάτω: 

- Αυτοκινητιστής, απέκρυψε εισοδήματα ύψους 5.778.761,34 € υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

- Επιχειρηματίας με δραστηριότητα την παροχή επιχειρηματικών συμβουλών και άλλων συμβουλών διαχείρισης, απέκρυψε φορολογητέα ύλη συνολικής αξίας 17.600.000,00 €, η οποία στοιχειοθετήθηκε από επεξεργασία τραπεζικών λογαριασμών σε σύγκριση με τα δηλωθέντα εισοδήματα. Το ανωτέρω ποσό συνιστά αδήλωτα εισοδήματα των χρήσεων που αφορά.

- Επιχείρηση με χονδρικό εμπόριο κρεάτων, εξέδωσε τριακόσια τριάντα (330) εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 11.094.536,18 €., για ανύπαρκτες συναλλαγές στο σύνολο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση