GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Τσακαλώτου: Εσείς με στοχοποιήσατε πρώτος

Οριστική ρήξη της Προέδρου της Βουλής με την κυβέρνηση: Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Βουλή, βάζοντας στο στόχ...

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Τσακαλώτου: Εσείς με στοχοποιήσατε πρώτος
Οριστική ρήξη της Προέδρου της Βουλής με την κυβέρνηση: Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Βουλή, βάζοντας στο στόχαστρο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για στοχοποίηση της, ενώ μίλησε δύο φορές για την «κυβέρνησή σας».
Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν την εκφράζουν όσα λέει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοβούλιο για το μνημόνιο.
«Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με ανήθικο τρόπο αυτούς που υπερασπίζονται αυτά τα οποία είχαμε συμφωνήσει» είπε και τόνισε προς τον κ. Τσακαλώτο: «Με δήλωση σας έξω από το Χίλτον - και όχι σε άπταιστα ελληνικά, θέλατε να πείτε Ζωής θελούσης» με στοχοποιήσατε. Με στοχοποιήσατε και ξεκίνησε ένα όργιο. Και εσείς καταγγέλλετε ένα προς ένα τα καταπείγοντα και αποχωρούσατε από τις επιτροπές και υποστηρίζατε πρόταση μομφής κατά του κ. Στουρνάρα και του κ. Μεϊμαράκη».
Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε για δεύτερη μέρα στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση συνολικά.
«Δεν έλαβα εξήγηση για τη στοχοποίηση που ξεκίνησε από εσάς και την κυβέρνησή σας» είπε.
«Ο κ. Τσίπρας με διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συγκληθεί η βουλή, έκλεισε όταν το ζήτησε ο ίδιος», ανέφερε.
«Με ποιο δικαίωμα με στοχοποιείτε με αδιανόητους υπαινιγμούς. Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε και να αποδίδεται δόλο σε προέδρους Επιτροπών» τόνισε εξοργισμένη σε έντονο ύφος.
«Ακούστηκαν τα σχόλιά σας περί δόλου» τόνισε.
Αναφερόμενη και στα όσα είπε ο κ. Φλαμπουράρης περί Φρόιντ είπε πως «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά. Γιατί ξεκινήσατε αυτή την στοχοποίηση πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την Πρόεδρο της Βουλής».
Απαντώντας αμέσως μετά ο Νίκος Φίλης είπε ότι δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου ότι στοχοποιείται.
Απαντώντας η κ. Κωνσταντοπούλου στον κ. Φίλη είπε ότι και αυτός την έχει στοχοποιήσει μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση