GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπνώτισαν με αέριο τον Τζένσον Μπάτον και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του

Έναν τουλάχιστο ευφάνταστο τρόπο βρήκαν διαρρήκτες που θέλησαν να ληστέψουν το σπίτι του διάσημου πιλότου της F1 Τζένσον Μπάτον, στον...

Υπνώτισαν με αέριο τον Τζένσον Μπάτον και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του
Έναν τουλάχιστο ευφάνταστο τρόπο βρήκαν διαρρήκτες που θέλησαν να ληστέψουν το σπίτι του διάσημου πιλότου της F1 Τζένσον Μπάτον, στον Σεν Τροπέ. 
Προφανώς ανυπόμονοι, δεν μπορούσαν να περιμένουν να βρουν την βίλα άδεια. Έτσι, σύμφωνα με τη Sun, οι διαρρήκτες υπνώτισαν τον Μπατον και την γυναίκα του Τζέσικα με ειδικό αέριο, που διοχέτευσαν μέσα από το σύστημα του κλιματισμού. 
'Επειτα από κάποια ώρα, μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι και - ενώ το ζευγάρι κοιμόταν - οι διαρρήκτες ανενόχλητοι έκαναν την σχετική... έρευνα. 
Όταν την επόμενη μέρα το ζευγάρι ξύπνησε, βρήκε το σπίτι και το υπνοδωμάτιο τους άνω-κάτω και, σύμφωνα με δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντός του στην Sun, από τη βίλα είχαν κάνει φτερά αντικείμενα συνολικής αξίας 400.000 ευρώ- ανάμεσα τους και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζέσικα, αξίας 350.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση