GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Seat παρουσιάζει στην Φρανκφούρτη τη γκάμα εφαρμογών Connect

Η Seat στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης 2015 παρουσιάζει την γκάμα εφαρμογών Connect για τα μοντέλα της, εξοπλισμένα με τις βέλτιστ...

H Seat παρουσιάζει στην Φρανκφούρτη τη γκάμα εφαρμογών Connect
Η Seat στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης 2015 παρουσιάζει την γκάμα εφαρμογών Connect για τα μοντέλα της, εξοπλισμένα με τις βέλτιστες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, συνοδεύονται από μία σύγχρονη συσκευή Samsung και διαθέτουν,«state-of-the-art εφαρμογές συνδεσιμότητας».
Η νέα γκάμα μοντέλων είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία συνδεσιμότητας FullLink (MirrorLink, Android Auto και Car Play), η οποία είναι συμβατή με οποιοδήποτε smartphone καθώς και με την αποκλειστική εφαρμογή Seat ConnectApp, η οποία είναι προεγκατεστημένη στην παρεχόμενη μαζί με τα αυτοκίνητα συσκευή Samsung.
Το σύστημα αυτό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Seat, επιτρέπει το αποθηκευμένο περιεχόμενο του κινητού τηλεφώνου να εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου, δίνοντας στον οδηγό την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς περισπασμούς κατά την οδήγηση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση και σε λειτουργίες που σχετίζονται με το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, με πληροφορίες σχετικά με το όχημα και τη θέση του καθώς και με βελτίωση των δεξιοτήτων οδήγησης μέσω της εφαρμογής Challenger (23 προκλήσεις σε 3 επίπεδα δυσκολίας). Η εφαρμογή Seat Connect επιτρέπει ακόμα στους οδηγούς να εκτελούν διάφορες ενέργειες, όπως η κλήση ενός τηλεφώνου με τη χρήση απλών κινήσεων στην οθόνη αφής.

Seat Leon Cross Sport

Στην Φρανκφούρτη 2015 η Seat παρουσιάζει το Leon Cross Sport, που συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου με την ευελιξία ενός all-wheel drive οχήματος. Εξοπλισμένο με 300PS, το νέο concept car επιταχύνει στα 100km/h μόλις σε 4,9 δευτερόλεπτα.
Το Leon Cross Sport φανερώνει την πρόθεση της φίρμας να είναι παρούσα σε κατηγορίες που παρουσιάζουν ανάπτυξη και αυξημένη κερδοφορία για την εταιρεία και αυτό επιβεβαιώνεται με την προσεχή παρουσίαση του πρώτου Seat SUV μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης το Μάρτιο του 2016.
Η εταιρεία ετοιμάζει επίσης μία φιλόδοξη προϊοντική επιθετική πολιτική με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων μοντέλων, αρχής γενομένης με το πρώτο compact SUV μοντέλο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Tο νέο Seat Ibiza Cupra

To Ibiza Cupra είναι άλλη μία μεγάλη καινοτομία που παρουσιάζει η μάρκα στην Φρανκφούρτη. Το νέο Cupra εξοπλίζεται με έναν 1.8 TSI κινητήρα απόδοσης 192hp για κορυφαίες επιδόσεις που του χαρίζουν επιτάχυνση στα 100km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 235km/h. Επιπλέον, η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει για την μέση κατανάλωση καυσίμου με μόλις 6,0 λίτρα ανά 100km, το νέο υψηλής ποιότητας εσωτερικό, το πλήρες σύστημα τεχνολογίας FullLink και την εφαρμογή Seat ConnectApp για βέλτιστη λειτουργία συνδεσιμότητας.
Στην Φρανκφούρτη, η Seat ανακοίνωσε επίσης το νέο ψηφιακό μουσείο της το οποίο μπορεί κάποιος να επισκέπτεται μέσω του seat.com χωρίς περιορισμούς στην πρόσβαση και έτσι με αυτό τον τρόπο η ιστορία της να γίνεται εύκολα γνωστή σε οποιονδήποτε άνθρωπο στο κόσμο. To project αυτό άρχισε να παίρνει μορφή στo Archithon event, το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρία το περασμένο Μάιο όταν 40 Ισπανοί και Γερμανοί φοιτητές αρχιτεκτονικής εργάστηκαν εντατικά σε ομάδες κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου ώστε να καταλήξουν στον καλύτερο σχεδιασμό για το ψηφιακό μουσείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση