GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε 9 χρόνια ψυχοθεραπεία

H Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στη Σοφία Χουνταση για την Εφημερίδα Πρώτο Θέμα και εκτός των άλλων αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίο...

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε 9 χρόνια ψυχοθεραπεία
H Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στη Σοφία Χουνταση για την Εφημερίδα Πρώτο Θέμα και εκτός των άλλων αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της που χρειάστηκε 9 χρόνια ψυχοθεραπείας για να ξεπεράσει.
Πώς ξεπέρασες τις κρίσεις πανικού;
Εκανα 9 χρόνια ψυχοθεραπεία και νιώθω πολύ πιο συμφιλιωμένη με τα ανεξέλεγκτα κομμάτια της ζωής. Η ψυχοθεραπεία με έμαθε να αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου, να τα βιώνω, να μην τα φοβάμαι και να μην τα αποφεύγω. Νομίζω ότι με βοήθησε στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, να βλέπω καθαρά τον εαυτό μου μέσα σε αυτές και να μην ωραιοποιώ τα πράγματα.
Η πιο δύσκολη προσωπική σου στιγμή;
Η απώλεια μιας αγαπημένης μου θείας όταν ήμουν 17 ετών. Ημουν λίγο φοβισμένη ως παιδί, λίγο αρρωστοφοβική, είχαν ξεκινήσει και οι κρίσεις πανικού και συνέβη και ο θάνατος της θείας μου. Ηταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση