GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλιάνα κατάπιε κοκαΐνη για να την περάσει από τον έλεγχο

Μια 38χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από χώρες της Λατινικής Α...

Βραζιλιάνα κατάπιε κοκαΐνη για να την περάσει από τον έλεγχο
Μια 38χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, συνελήφθη στις 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την 38χρονη, η οποία έφτασε αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μέσω Αμπού Ντάμπι.
Η 38χρονη μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα κοκαΐνης σε 37 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, συνολικού βάρους 495 γραμμαρίων.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση