GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρές απώλειες για το Χρηματιστήριο, "σφυροκόπημα" στις τράπεζες

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από δύο ανοδικές συνεδριάσεις, με τις τραπεζικές μετοχές να δέχον...

Μικρές απώλειες για το Χρηματιστήριο,
Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από δύο ανοδικές συνεδριάσεις, με τις τραπεζικές μετοχές να δέχονται ισχυρές πιέσεις, καθώς οι τιμές διάθεσης των νέων μετοχών των τραπεζών που προκύπτουν από τα βιβλία προσφορών είναι αισθητά χαμηλότερες από τις τρέχουσες, με τον τραπεζικό δείκτη να κλείνει σε νέα ιστορικά χαμηλά.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 670,45 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,20%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 660,81 μονάδες όταν υποχωρούσε έως και 1,64%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 38,791 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 354.752.903 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ασφαλειών (+7,04%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+5,92%), των Τηλεπικοινωνιών (+3,84%), του Εμπορίου (+3,84%) και της Ακίνητης Περιουσίας (+1,06%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-15,08%), των Ταξιδιών (-2,84%) και της Υγείας (-2,36%).

Ανοδικά κινήθηκαν 41 μετοχές, 59 πτωτικά και 23 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση