GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινίσεις για τα ισοδύναμα ζητούν οι δανειστές

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα η τρίωρη συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με τους εκ...

Διευκρινίσεις για τα ισοδύναμα ζητούν οι δανειστές
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα η τρίωρη συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με τους εκπροσώπους των θεσμών, με βασικό αντικείμενο την οριστικοποίηση των ισοδυνάμων για το ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από πλευράς θεσμών ζητήθηκαν κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα των ισοδύναμων που προτείνει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην επιβληθεί ΦΠΑ στην εκπαίδευση οι οποίες και θα δοθούν τις αμέσως προσεχείς ώρες.
Εξάλλου, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, με τους εκπροσώπους των θεσμών. Οι πλειστηριασμοί και τα κόκκινα δάνεια θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων, και από το οικονομικό επιτελείο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία ακόμα και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση