GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανούσης: Υπήρχαν υπόνοιες ότι έμπαιναν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, διότι επειδή υπάρχει το μουσουλμανικό στοιχείο και ανεξάρτητα από τις ευχές όλων μας, ο “Ιερός Πόλεμος”...

Πανούσης: Υπήρχαν υπόνοιες ότι έμπαιναν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
«Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, διότι επειδή υπάρχει το μουσουλμανικό στοιχείο και ανεξάρτητα από τις ευχές όλων μας, ο “Ιερός Πόλεμος” δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται. Οι σταυροφορίες δηλαδή» δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης, στον Νίκο Χατζηνικολάου και “στον ενικό”, αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.
«Η Ελλάδα και κάθε σοβαρή χώρα πρέπει  να φυλάει τα σύνορα της», επισήμανε ο κ. Πανούσης και πρόσθεσε: «όταν είχα πει στην αρχή της θητείας μου για το Δουβλίνο 2 και το Σένγκεν, ότι ξαφνικά θα ανοίξουν τα σύνορα και φεύγουν όλοι, με είχαν κατηγορήσει. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή. Ανοίγουν τα σύνορα και φεύγουν όλοι. Επαναλαμβάνω αν μπουν οι φράχτες θα μείνουν όλοι εδώ και θα είναι δυσκολότερο το πρόβλημα».
«Πολλοί τζιχαντιστές είναι Ευρωπαίοι πολίτες. Υπήρχε και το παράδειγμα για κάποιους που υπήρχαν υπόνοιες ότι ήταν τζιχαντιστές και έμπαιναν στην Ελλάδα, αλλά ήταν Αυστριακοί και Βέλγοι. Δεν μπορούσες να τους βγάλεις έξω. Με ποιο πρόσχημα θα τον βγάλεις έξω; Αφού υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων μέσα στην Ευρώπη», σημείωσε ο Γιάννης Πανούσης.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση