GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποια απίστευτη πινακίδα έχει τοποθετηθεί στον ''Άγιο Σάββα''...

Δείτε  ΕΔΩ!

Δείτε ΕΔΩ!

1 σχόλιο

  1. Προτάσεις για ΝΕΡΙΤ.

    Για αύξηση εσόδων: βάλτε διαφημίσεις στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος, στις παρελάσεις, στα δημοτικά μας τραγούδια και τις εκπομπές παράδοσης, στη μέση του εθνικού ύμνου (του ύμνου καλύτερα, το εθνικού δεν ισχύει πλέον για κάποιους από εμάς), στις εκπομπές των ενόπλων δυνάμεων και σε ό,τι “μεσαιωνικό” έδειχνε η ΕΡΤ.

    Για αύξηση τηλεθέασης: κόψτε τις παραπάνω εκπομπές και βάλτε γυμνούς παρουσιαστές ή ακόμα καλύτερα πολιτικούς να μαγειρεύουν.

    Το 5% της ΕΡΤ καθρεφτίζει την ήττα της πολιτείας να παράγει Έλληνες με παιδεία, καλλιέργεια και επίπεδο σκέψης. Η ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, οι Λογοτέχνες, οι ποιητές προσπαθούν, ο Σουλεϊμάν όμως από την άλλη πλευρά, προσπαθεί ΚΑΙ αυτός…

    Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν κυνηγά την …τηλεθέαση. Επιδοτείται για να παράγει-προάγει πολιτισμό και να εκπαιδεύει την κοινωνία. Ζητούμενο είναι να ανέβει το πνευματικό επίπεδο του λαού.Και όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις ”Λαϊκό, δεν είναι αυτό που αρέσει στο λαό, Λαϊκό είναι αυτό που ΩΦΕΛΕΙ το λαό”

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ;.. ΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ.. Η ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΣΤΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΑΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΣΕΞ ΣΤΗΝ TV ΜΕ ΣΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος ..από την υπερήφανη μαρτυρική λεβεντογεννα ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση