GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τα ξαδέρφια του Κρητικού, Στάθη Στιβακτάκη, που τρέλανε το διαδίκτυο

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή "Πρώτη Φορά Όλα", του Θέμου Αναστασιάδη, και μίλησε γι...

Δείτε τα ξαδέρφια του Κρητικού, Στάθη Στιβακτάκη, που τρέλανε το διαδίκτυο Ο Στάθης Στιβακτάκης, ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή "Πρώτη Φορά Όλα", του Θέμου Αναστασιάδη, και μίλησε για τη ζωή του και τα δικαιώματα που διεκδικεί ως αγρότης για τα οποία είχε έρθει και στην Αθήνα, τις γυναίκες αλλά την οικογένειά του.

Ο γοητευτικός Κρητικός δεν εμφανίστηκε μόνος του αλλά με το σόι του. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Στιβακτάκης έφερε στο στούντιο τα ξαδέλφια του αλλά και τους θείους του οι οποίοι είναι οργανοπαίκτες και τραγουδούν.

Τα ξαδέλφια του εμφανίστηκαν στο μέσο της εκπομπής με τον ίδιο το Στάθη να τα παρουσιάζει και το Θέμο Αναστασιάδη να τους κάνει πλάκα ότι είναι καλοί αλλά όχι σαν τον... ξάδελφο.

Οι δυο τους αφιέρωσαν μια μαντηνάδα στον ξάδελφό τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την Κρήτη και τους αγρότες.

Δείτε τα ξαδέλφια του Στάθη Στιβακτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση