GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις φρικιαστικές στιγμές στο Μπατακλάν περιγράφουν οι Eagles Of Death Metal - ΒΙΝΤΕΟ

Τις δραματικές στιγμές που βίωσαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν και τη φρίκη του τετ-α-τετ με τους τζιχαντιστές περιγράφουν τ...

Τις φρικιαστικές στιγμές στο Μπατακλάν περιγράφουν οι Eagles Of Death Metal - ΒΙΝΤΕΟ

Τις δραματικές στιγμές που βίωσαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν και τη φρίκη του τετ-α-τετ με τους τζιχαντιστές περιγράφουν τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, που εκείνη την ώρα έδιναν συναυλία στον χώρο του θεάτρου, στο Παρίσι.

Όλοι οι μουσικοί που βρίσκονταν επί σκηνής επέζησαν ωστόσο ένας συνεργάτης τους, ο Βρετανός Nick Alexander, σκοτώθηκε από τα πυρά των τρομοκρατών.

Μιλώντας στο Vice για τον θάνατό του, ο τραγουδιστής Jesse Hughes, αποκάλυψε πως ο 36χρονος Alexander παρέμεινε σιωπηλός παρά τα τραύματά του προκειμένου να προστατεύσει τους φίλους του από τους ενόπλους.

Συγκρατώντας με κόπο τα δάκρυά του, ανέφερε για το περιστατικό: «Σκέφτομαι τον Nick που προστάτεψε έναν φίλο του. Έμεινε σιωπηλός και δεν κάλεσε κανέναν να τον βοηθήσει μέχρι που πέθανε από αιμορραγία, επειδή δεν ήθελε να χτυπήσει κανένας άλλος».

Όπως περιέγραψε ο Hughes: «Πολλοί κρύφτηκαν στο καμαρίνι μας. Οι ένοπλοι μπήκαν στο δωμάτιο και τους σκότωσαν όλους εκτός από ένα παιδί που είχε κρυφτεί κάτω από το δερμάτινο μπουφάν μου», αφηγήθηκε. «Υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν τους πεθαμένους και ήταν τρομοκρατημένοι. Ένας λόγος για τον οποίο σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι είναι επειδή δεν άφηναν πίσω τους φίλους τους. Τόσοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση