GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέφαντος: Καλά έκανε με Νίνη - Μην τυχόν δε βάλει Φορτούνη!

Σχόλιο-έκπληξη από τον Αλέφαντο στο sportdog για Παναθηναϊκό και Στραματσόνι! Ποιοι "πράσινοι" του άρεσαν στη Βέροια; Χρήσιμε...


Σχόλιο-έκπληξη από τον Αλέφαντο στο sportdog για Παναθηναϊκό και Στραματσόνι! Ποιοι "πράσινοι" του άρεσαν στη Βέροια; Χρήσιμες συμβουλές σε Σίλβα για το ματς με Άρσεναλ!

Τον Παναθηναϊκό τον βλέπω βελτιωμένο. Μου άρεσε στη Βέροια. Ας λένε κάποιοι ότι έπαιξε αμυντικά, εγώ είδα κάποια πράγματα που του έλειπαν.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο προπονητής αυτός προτίμησε σχεδόν όλους τους ξένους, έβαλε μόνο τρεις Έλληνες. Τρέξανε, ήταν δεμένοι στην άμυνα, ήταν πολύ κοντά οι γραμμές, σφικτοδεμένος ο Παναθηναϊκός, δεν άφησε τη Βέροια να κάνει ευκαιρίες. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, όμως τους έλειπε ο Μπεργκ και εν πάση περιπτώση νίκησε.

Εμφανίστηκε ανεβασμένος ο Εσιέν, μου έκανε εντύπωση η άνοδός του, επίσης ο Σάντσες έκανε αρχηγική εμφάνιση πίσω, ο Νάνο ήταν πολύ καλός, το έχω ξαναπεί αυτός πρέπει να παίζει, ο Μαρινάκης μου άρεσε. Τρέχανε όλοι, παίζανε για την ομάδα, έκλειναν τους χώρους.

Δεν έβαλε Νίνη και καλά έκανε, έδωσε ταχύτητα στον Παναθηναϊκό. Την μπλόκαρε εντελώς τη Βέροια, 5 ώρες να έπαιζαν, γκολ δεν θα έκανε η γηπεδούχος ομάδα. Και μου έκανε εντύπωση ότι πίεζε τη Βέροια από τη σέντρα και μπροστά, κοντά στην περιοχή της Βέροιας.

Ενθαρρυντικά σημάδια δείχνει και ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς. Βλέπω μία άνοδο και όχι τον ΠΑΟΚ που παρέπαιε. Εγώ παρακολουθώ τις ομάδες χωρίς εμπάθεια.

Πάμε όμως γρήγορα στον Ολυμπιακό που παίζει ματς ζωής και θανάτου με την Άρσεναλ. Με ανησυχεί η άμυνα του Ολυμπιακού. Ας μην παίζουν ο Καθόρλα και ο Σάντσες, είναι μεν μεγάλες απώλειες, όμως δεν έβαζαν πολλά γκολ αυτοί, έχει παίκτες η Άρσεναλ να σε απειλήσει στο Καραϊσκάκη, αλλού είναι τα προβλήματά της και όχι σε αυτούς τους δύο που θα λείψουν. Τα προβλήματά της είναι στην άμυνα και εκεί πρέπει να τη χτυπήσεις δίνοντάς της χώρο.

Αν πάει ο Σίλβα να παίξει επιθετικά, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα. Εδώ δε θέλει εγωισμούς, φιγούρα και στιλ ότι παίζω πάντα επιθετικά, εδώ θέλει τακτική.

Εγώ είδα σοβαρό πρόβλημα με τον Πανθρακικό στην άμυνα του Ολυμπιακού και το έχω ξαναδεί όταν ο αντίπαλος έχει μπροστινούς γρήγορους. Ένας μαυράκος του Πανθρακικού γρήγορος τους εξέθεσε. Διότι και ο Σιόβας και ο Κόστα δεν είναι γρήγοροι.

Πρέπει να προστατευτούν οι στόπερ του Ολυμπιακού στο ματς με την Άρσεναλ, να είναι πολύ κοντά οι γραμμές, να βοηθάνε πολύ οι αμυντικοί χαφ, απαραίτητα δύο αμυντικοί χαφ, και να χτυπήσει ο Ολυμπιακός με γρήγορες αντεπιθέσεις. Έχει παίκτες γρήγορους μπροστά για να το κάνει. Και ο Πάρντο και ο Ιντέγε και ο Φορτούνης.

Μην τυχόν δεν παίξει ο Φορτούνης, μην τυχόν χαραμιστεί για χάρη του Τσόρι, ο Φορτούνης δικαιούται να παίξει, από αυτόν ξεκινάνε πολλά καλά για την ομάδα του Ολυμπιακού φέτος.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου να κάνω προγνωστικό. Θέλω να δω τα πρώτα λεπτά, την τακτική του Σίλβα, πώς θα στήσει την ομάδα ο Σίλβα. Αν δω ξέφρενες επιθέσεις από τον Ολυμπιακό και πάμε να πάρουμε τη νίκη, θα ανησυχήσω… Η Άρσεναλ έχει πρόβλημα στην άμυνα και πρέπει να της δώσεις χώρο, να την κάνεις να ανέβει ψηλά. Όχι να ανέβεις εσύ ψηλά διότι η Άρσεναλ έχει γρήγορους παίκτες μπροστά που παίζουν με την μπάλα κάτω.

Το ματς το θεωρώ πολύ δύσκολο, τη βλέπω την Άρσεναλ στην Αγγλία, εξαιρετικά πάει στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Και να ξέρετε παίζουν πολύ καλά αυτοί στο τελευταίο 20λεπτο, κάνουν πολλές ζημιές. Θα γίνει μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. Διότι προκρίνεται και με νίκη και με ισοπαλία και με ήττα με 1 γκολ διαφορά, όμως το ματς θα είναι πολύ δύσκολο…

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση