GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένο στη Λεπέν! Καμία περιφέρεια, τρίτη σε εθνικό επίπεδο..

Καμία περιφέρεια δεν κέρδισε το Εθνικό Μέτωπο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Γαλλία.  Έτσι στις περιφέρειες Νορ-Πα-ντ...

Καμία περιφέρεια δεν κέρδισε το Εθνικό Μέτωπο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Γαλλία. 
Έτσι στις περιφέρειες Νορ-Πα-ντε-Καλέ-Πικαρδία, όπου ήταν υποψήφια η Μαρίν Λεπέν και Προβηγκία-Αλπεις-Κυανή Ακτή, όπου ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου η ανιψιά της Μάριον Mαρεσάλ -Λεπέν το ακροδεξιό κόμμα υποχωρεί έναντι των κεντροδεξιών Ζαβιέ Μπερτράν και Κριστιάν Εστροζί αντίστοιχα.
Καθοριστικό ρόλο εικάζεται ότι έπαιξε το πολύ μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής των γάλλων εκλογέων, αυξημένο τουλάχιστον κατά 5% σε σχέση με τον α’ αλλά και τον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών του 2010. 
Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν  μετά και την απόσυρση των υποψηφίων του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε δύο από τις περιφέρειες και την έκκληση του κόμματος προς τους υποστηρικτές του να προσέλθουν στις κάλπες και να μην στηρίξουν το Εθνικό Μέτωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση