GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Καμμένος πέταξε ως το ski resort Kopaonik για να συναντήσει τον Καραμανλή...

Harris Kodopoulos Διαβάστε, σαν......παραμύθι την επόμενη αποκάλυψη... Και θυμηθείτε την πολύ σύντομα...!! Για να καταλάβετε τις μας...

Harris Kodopoulos
Διαβάστε, σαν......παραμύθι την επόμενη αποκάλυψη...
Και θυμηθείτε την πολύ σύντομα...!!

Για να καταλάβετε τις μας στήνουν ΤσιπροΚαμμένοι και ΚαραμανλοΜεϊμαράκηδες.....
Ο Πάνος Καμμένος πέταξε προχθές με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ως το ski resort Kopaonik για να συναντήσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή...
Είναι γεγονός και δεν σηκώνει διάψευση, όσες κι αν ακολουθήσουν.
Αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε την πρόθεση να πετάξει μόνος με το ελικόπτερο αλλά τελικά για λόγους ασφαλείας η πτήση έγινε με όλες τις προβλέψεις της ασφαλούς πτήσης.
Η μυστική πτήση του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τους σχεδιασμούς του Καραμανλή για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.
Είναι γεγονός ότι ο Καραμανλής ούτε στους πιο σκοτεινούς εφιάλτες του δεν θα ήθελε η ΝΔ να πέσει στα χέρια ενός Μητσοτάκη. Και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποφύγει το μοιραίο.
Ο Καραμανλής θέλει Μεϊμαράκη...
Δεν προτίθεται να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ ο Κωστάκης.
Ούτε να ξαναγίνει πρωθυπουργός.
Ο Καραμανλής και φοβάται και-κυρίως- βαριέται.
Περισσότερο φοβάται.
Φοβάται μην ξαναζήσει όλους εκείνους τους εφιάλτες που έζησε σαν πρωθυπουργός στην δραματική 8ετία του, γεγονότα που του στοίχισαν ακριβά σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.
Και για την ώρα δεν υπάρχει άλλος Καραμανλής που να μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη.
Ποιός θα είναι, λοιπόν, ο αρχηγός της ΝΔ..?
Ο Καραμανλής θεωρεί τον Καμμένο ως διάδοχό του στην ΝΔ.
Τον θεωρεί πολιτικό-φαινόμενο για την αντοχή του στο χρόνο καθώς και την μαχητικότητά του.
Όπως επίσης τον θεωρεί πολύ πετυχημένο σε όλα τα υπουργεία που υπηρέτησε.
Ο Καμμένος ήταν άλλωστε εκείνος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην συμφωνία με την Cosco.
O Kαμμένος συνάντησε τον Καραμανλή στην Σερβία για να συζητήσουν οι δυό τους τον χρόνο που θα του δωθεί το δαχτυλίδι της διαδοχής.
Στο προσεχές διάστημα ο Καμμένος θα αποκτά πιο κεντρώο προφίλ υπό τις οδηγίες του Καραμανλή, χωρίς φυσικά να χάνει τον δυναμισμό και την επιθετικότητά του.
Παράλληλα Καμμένος και Καραμανλής θα στηρίξουν τον Τσίπρα να πάρει όλα τα σκληρά μέτρα του τρίτου μνημονίου, που δεν θα μπορούσε να πάρει η ΝΔ...
Στο ίδιο διάστημα ο Μεϊμαράκης θα μπει, σταδιακά, στο περιθώριο (αν και τώρα εξυπηρετεί τα σχέδια Καραμανλή-Καμμένου) 'ωστε στις επόμενες εκλογές αρχηγός της ΝΔ να είναι ο Καμμένος
Ο Καμμένος θα πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής στην κεντροδεξιά παράταξη από τον Κωστάκη, ακόμη κι αν αυτή δεν θα λέγεται ΝΔ.
Αν ,δηλαδή επικρατήσουν στη ΝΔ οι Σαμαρικοί και οι Μητσοτακικοί, αλλά και αυτοί που δεν θα θέλουν σε καμία περίπτωση τον Καμμένο αρχηγό...
Είναι φανερό πως ο Καμμένος σιγά-σιγά θα διαφοροποιείται όλο και πιο πολύ από τις επιλογές του Τσίπρα..ο οποίος θα εξασφαλίσει την στήριξη βουλευτών του Λεβέντη και κάποιων από το Ποτάμι, ώστε να διευκολυνθεί η αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα, όταν χρειασθεί να αναλάβει ο Καμμένος την ηγεσία της ΝΔ.
Άλλωστε όπως έχουμε διαπιστώσει ο πολιτικός χρόνος στην Ελλάδα προκαλεί συναρπαστικές ανατροπές.
Καταπίνει και αναδεικνύει ηγέτες.

3 σχόλια

  1. Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!
    Πάνε τα δομημένα ομόλογα, πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη, πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές, οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, οι απαγωγές των Πακιστανών, το Σινούκ, ο Ζαχόπουλος, ο Βαρθολομαίος, ο Χούπης, οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ, οι κουμπάροι Πανάγοι και σια, η απογραφή, η επιτήρηση, η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου, τα κρυφά ομόλογα, τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN, τα γκόλντεν μπόϋς, τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ, το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
    Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια. Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός. Ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ....!!!

    ΠΟΙΟΙ ‘’ΕΣΤΗΣΑΝ’’ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

    **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη, προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
    "Ο Παπακωνσταντίνου, που "έχασε" την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς απο την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.." γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Νάτα μας !!! Γι αυτό προκαλούσε ο Βαξεβάνης τον Βενιζέλο να του πεί για την Λίστα?
    **Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα αρχές Οκτώβρη του 2010.
    ** ΤΗΝ ΙΔΙΑ λίστα, είχε ο Βαξεβάνης από τις 10 Αυγούστου του 2010.
    2. Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ από τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ την έδωσε?
    Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
    ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ..ΤΙΠΟΤΑ?
    3. Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου
    Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.
    4. ΑΙΤΗΜΑ , ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ,
    είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
    5. Το συγκεκριμένο usb, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα και θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Δελτσίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
    συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

    8. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης... Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=18684950

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση