GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωή Λάσκαρη: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Ζωή Λάσκαρη, ανέβασε δύο σπάνιες φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αναπολώντας το παρελθόν. Στην πρώτη που είναι και ασπρόμαυρη...


Η Ζωή Λάσκαρη, ανέβασε δύο σπάνιες φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αναπολώντας το παρελθόν.
Στην πρώτη που είναι και ασπρόμαυρη, την οποία σχολίασε η ίδια, απεικονίζεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με την Ζωή Λάσκαρη, την Κάτια Δανδουλάκη και την Στέφανι Λόρενς. Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 34 χρόνια στο Λονδίνο, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ «Εβίτα» το έτος 1982, με πρωταγωνίστρια τη Στεφάνι Λόρενς. Την ίδια παράσταση μάλιστα ανέβασε χρόνια αργότερα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μεγάλη επιτυχία.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι έγχρωμη και φαίνεται πολύ πιο πρόσφατη. Εκεί βλέπουμε την Ζωή Λάσκαρη μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Νόρα Βαλσάμη.

Να θυμίσουμε ότι, φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης Ελληνίδας, που πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση