GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΜΑΣ ...ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ! «Κακώς είδε το φως της δημοσιότητας» λέει τώρα για την φωτογραφία με τον Παχατουρίδη (Όταν ...ποζάριζε δεν το ήξερε;)

Stefanos Papadopoulos 'Oταν ασκείς κριτική δημόσια , αφού πρώτα έχεις προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές , δεν τον κάνεις ούτε για να σ...

Stefanos Papadopoulos
'Oταν ασκείς κριτική δημόσια , αφού πρώτα έχεις προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές , δεν τον κάνεις ούτε για να συκοφαντήσεις κάποιον , ούτε γιατί έχεις εμμονές,ούτε γιατί είμαστε εμπαθείς και μικρόψυχοι και ας μας έχουν αποκαλέσει πολλές φορές λαϊκιστές και "βουτυροσπόνδυλους" (!;). Απεναντίας μέσα από την κριτική δείχνεις και την διαφορετικότητα ! Την διαφορετική πολιτική αντίληψη , αν θέλετε , που έχουμε και για την πόλη μας , αλλά και για την ίδια την ζωή! Στην πόλη μας κάνουν παρέλαση αραιά και που διάφοροι βουλευτές , υπουργοί κτλ όχι για το μεγάλο γεγονός αλλά για την δημοσιότητα του γεγονότος ! Όλα για μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ , μία φωτογραφία που θα μεγαλώσει περισσότερο το "εγώ" .
Διάβασα τι είπε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε συνάντηση που είχε με τον Κουτσούμπα , για την επίσκεψή του στο Περιστέρι ! Την επόμενη φορά ας έχει τον νου του και όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι αυτοί που επισκέπτονται την πόλη μας! Ας είναι λιγάκι ψυλλιασμένοι διάφοροι κουρουμπλήδες κτλ όταν περνάνε το ποτάμι , να ξέρουν πως το "ΕΓΩ" κυριαρχεί πάνω απ όλα! Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ.Παυλόπουλου για το πως εκτέθηκε ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την επίσκεψή του στην πόλη μας!
...Και βέβαια, επειδή είναι και οι μέρες γιορτινές, είδα και σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτικά κανάλια, τη συμβολική επίσκεψή σας στη μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι. Έχει τη σημασία της» είπε ο κ. Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του απάντησε ότι «κακώς είδε το φως της δημοσιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση