GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Τραπεζίτες και πολυεθνικές, αυτοί που κυβερνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ κα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Τραπεζίτες και πολυεθνικές, αυτοί που κυβερνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, αυτοί που κάνουν τους...
πολιτικούς, οικονομικούς, κλιματικούς πολέμους, αλλά κυρίως τους πολέμους σε πεδία μαχών, μάλιστα χρησιμοποιώντας "τρομοκράτες", τώρα παράγουν εκατομμύρια "πρόσφυγες-μετανάστες" προς την Ευρώπη.
Μια εμπορική επιχείρηση ανθρώπινης σάρκας με κέρδη δισεκατομμυρίων...
Χιλιάδες οι νεκροί, αλλά όχι όλοι οι "μετανάστες-πρόσφυγες", γιατί είναι χρήσιμοι... Χρειάζονται ως φθηνοί επιστήμονες, φθηνά εργατικά χέρια, βαποράκια ναρκωτικών, όμορφες κοπέλες για το εργοστάσιο της πορνείας, εγκληματίες για το οργανωμένο έγκλημα, μικρά παιδιά για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των παιδόφιλων (σε λίγο θα μας κάνουν να νοιώθουμε ενοχές για τη χρήση του όρου παιδόφιλος και θα μας χαρακτηρίζουν "παιδόφοβους", κατά το "ομόφοβος"). Κι οι παιδόφιλοι αφθονούν στις πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές κάστες)...
Ταυτόχρονα, με την ευγενή συνεισφορά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων της νέας εποχής των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", δημιουργούν το αναγκαίο ΣΟΚ, για το συνεχές και διαρκές ψαλίδισμα των ελευθεριών και εργασιακών δικαιωμάτων των Ευρωπαϊκών λαών.
Σήμερα, κατασκευάζουν "τρομοκράτες" (ποιος άραγε μπορεί να ερμηνεύει, να εξηγήσει τη σημαίνει ο έντεχνα εισαγόμενος όρος "τρομοκρατία", που επέβαλαν παντού;)... πολέμους... τη νέα κερδοφόρα μπίζνα: "πρόσφυγες"!
Βρίσκουν "συμμάχους" σε ευαίσθητους ανθρώπους, εμφανίζοντας στην κοινή γνώμη το "ανθρωπιστικό" ζήτημα, τη "φιλανθρωπία", την φιλοξενία... έμφυτη από αρχαιοτάτων χρόνων στον λαό μας και από το δικό μας δράμα της "μετανάστευσης", σε πολλές περιόδους τον περασμένο αιώνα κι ειδικότερα μετά το τέλος της ναζιστικής κατοχής, τη νίκη της Εθνικής Αντίστασης, αλλά την επικράτηση των δωσίλογων και ταγματασφαλιτών στην πατρίδα μας.
Βρίσκουν "συμμάχους" -σίγουρα με το αζημίωτο;- και σ' αυτό που έχει ονομασθεί "νέα σύγχρονη αριστερά" και παλιότερα "ανανεωτική αριστερά", αλλά και σε περιθωριακές "αριστερές" ομάδες, που όμως έχουν μια καλή χρηματοδοτική δυνατότητα να προβάλουν τις "απόψεις" τους.
Όλοι αυτοί δεν υψώνουν ούτε έναν ψίθυρο για την "επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας", που προκαλεί η ιμπεριαλιστική επίθεση στις χώρες προέλευσης των "προσφύγων", με όχημα την "αραβική άνοιξη", που η "σύγχρονη αριστερά" εκθείαζε και χειροκροτούσε.
Όλοι αυτοί αποσιωπούν πως η πατρίδα μας συμμετέχει ενεργά σ' αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Δεν χρειάζονται τώρα τη στρατιωτική μας συμμετοχή (όπως στην Κορέα ή στις "ανθρωπιστικές" στρατιωτικές αποστολές σε Κόσοβο, Αφγανιστάν...) -που δεν πρέπει να την αποκλείουμε σε περίπτωση συνδρομής της "φίλης και σύμμαχης" Τουρκίας-, αλλά συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτόν τον πόλεμο.
Άκουσε ποτέ κανείς έναν υπουργό, έναν πολιτικό, έναν δημοσιογράφο, ένα τηλεοπτικό σταθμό να μιλάει για το φονικό εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον της Συρίας;
Άκουσε ποτέ κανείς έναν υπουργό, έναν πολιτικό, έναν δημοσιογράφο, ένα τηλεοπτικό σταθμό να αναφέρει πως η Ελλάδα (κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και κυβέρνηση Τσίπρα) έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία και πως έχει απελαθεί -ως ανεπιθύμητο πρόσωπο- από την Ελλάδα η πρέσβειρα της Συρίας, μέχρι τον "εκδημοκρατισμό" αυτής της χώρας, από τους μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης;
Νομίζετε ότι πρόκειται για κρυφές, εμπιστευτικές αποφάσεις κι ενέργειες, που δεν γνωρίζουν, έστω οι δημοσιογράφοι; Γνωρίζουν και σιωπούν ένοχα!
Από τη σημερινή βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, που στηρίζει η "πολιτισμένη" δύση...
Έχετε την εντύπωση πως τα σημερινά θύματα των φονιάδων στη Συρία, θα είναι στην ίδια "θέση" αντιμετώπισης από τα ΜΜΕ, με εκείνα τα θύματα στο Παρίσι; Τυφλή βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό με 50 νεκρούς ως την ώρα και πολλούς τραυματίες... Τα αθώα θύματα δεν έχουν την ίδια "αξία" με τους νεκρούς στο Παρίσι.
Να αναλογιστούμε πως η συμπαράσταση κι η βοήθεια της φίλης Συρίας προς την Ελλάδα -που η μνημονιακή Ελλάδα πούλησε χυδαία-, δεν έχει συγκρίσιμη "τιμή", αλλά εδώ σιωπούν όλοι στο βωμό του διευθυντηρίου της Ε.Ε.: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Αυτή η "επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας" έχει "πέρασμα" την πατρίδα μας... και δεν ξεκίνησε από την έναρξη της επίθεσης εναντίον της Συρίας -πριν 5 χρόνια-, αλλά όταν ο "δικτάτορας" Άσαντ δεν υπέκυψε στα κελεύσματα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους... όταν ο λαός της Συρίας, με τίμημα 250.000 νεκρούς, ισοπέδωσε τους εισβολείς και ξεκίνησε η αντεπίθεση απελευθέρωσης περιοχών που ελέγχει το χαλιφάτο. Να μην παραγνωρίζουμε και το αίτημα της Συρίας για συνδρομή της Ρωσίας, που τελείωσε το χαλιφάτο και την Τουρκία, τη χώρα που μαζί με Σαουδική Αραβία και Ισραήλ, αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα εξοπλισμού, ενίσχυσης και βοήθειας προς τους φονιάδες τζιχαντιστές.
Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν αποφασίστηκε από το διευθυντήριο!
Η "πύλη εισόδου" του κερδοφόρου εμπορίου ανθρώπινης σάρκας: η Ελλάδα των "δανειστών" και του μνημονιακού Τσίπρα...
Λες και δεν διαβάζει διεθνή τύπο η κυβέρνηση Τσίπρα, αποκρύπτει και δεν αγνοεί, πως το διευθυντήριο θέλει μια χώρα-αποθήκη, ώστε να γίνεται η διαλογή και κατόπιν, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου καταμερισμού της εργασίας στις "αναπτυγμένες" χώρες της Ευρώπης, να επιλέγουν τη σάρκα που ικανοποιεί το δικό της κρεοπωλείο, το δικό της σφαγείο...

Στην Ελλάδα το ίδιο σενάριο κρατικού φόβου (εδώ θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την δική τους ολολογία... το κράτος επιβάλλει τον τρόμο): μαζική τρομοκρατία του λαού.
Στο γνωστό μοτίβο της εξόδου από την Ε.Ε., από την ευρωζώνη, την "απώλεια" του ευρώ, από τον εξαθλιωμένο και χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη: έξοδος από τη "Σένγκεν"!
Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι... αν έχουμε έξοδο από τη "Σένγκεν". Έχουμε ένα λαό σε λιμοκτονία, με συνεχή νέα μέτρα εξόντωσης (λιτότητας τα έχουν βαπτίσει) και μας βομβαρδίζουν από τη "μεγάλη εθνική ήττα", την έξοδο από μια συνθήκη που εξυπηρετεί αποκλειστικά το κεφάλαιο. "Αριστεροί" και "δεξιοί" βουλευτές, μας προειδοποιούν στα τηλεπαράθυρα, συμφωνώντας: "Πρέπει ν' αποφευχθεί η έξοδος από τη "Σένγκεν"!
Πως το έλεγε ο Γεωργιάδης, του Λάος και σήμερα αντιπρόεδρος της ΝΔ και σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της "ριζοσπαστικής αριστεράς"; Αν δεν υπήρχε μνημόνιο θα έπρεπε να το εφεύρουμε!
(οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ευτυχώς, δεν έχουν κατρακυλήσει σ' αυτό το επίπεδο).
Οι αρμόδιοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος υπουργοί τη: η Ελλάδας της "πρώτη φορά αριστερά" Κοτζιάς-Μουζάλας, με μαρξιστική πολιτική παιδεία -όπως οι ίδιοι θυμίζουν κάθε τόσο στα βιογραφικά τους κι ακόμη σε δικαστικές αίθουσες-, διότι ένα φεγγάρι πέρασαν από το ΚΚΕ, συν τοις άλλοις Πανεπιστημιακοί, μαζί με τον πρωθυπουργό, θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δίνουν "λαϊκούς αγώνες" κι μάχες εναντίον της τρόικας για το μεταναστευτικό.
Υποκρισία...
Έχουν αποδεχτεί αυτό το ρόλο που αποφάσισε το διευθυντήριο για την "αποικία Ελλάδα", όπως αποκαλούσε την Ελλάδα των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛάΟΣ, ο τότε αντιμνημονιακός Ν. Κοτζιάς.
Μάλιστα, αυτοί οι "αριστεροί" Πανεπιστημιακοί, "τεχνοκράτες", "αριστεροί" υπουργοί, κάθε τόσο εκτοξεύουν και μια ρουκέτα εναντίον του Π. Καμμένου, που λόγω του αυθόρμητου, αλλά γνήσιου χαρακτήρα του, λέει ότι πιστεύει για το "μεταναστευτικό"...
Μία απλή ανάγνωση της συζήτησης στην ιταλική βουλή, θα γνώριζαν την πραγματικότητα. Όμως, όπως επισημαίνει στη γείτονα χώρα το Κίνημα 5 Αστέρων, του Beppe Grillo, είναι πολλά τα λεφτά!
35 ευρώ το κεφάλι ημερησίως, 1050 ευρώ τον μήνα για κάθε κομμάτι "κρέατος" που εισέρχεται σε χώρα της Ε.Ε., πληρώνουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πολίτες... και ειδικά κονδύλια για υποδομές υποδοχής προσφύγων...
Ο Beppe Grillo στην Ιταλία, μιλάει ανοιχτά για χρήματα που μετατρέπονται σε μαύρο πολιτικό χρήμα, αφού ανεξέλεγκτα η κυβέρνηση τα διοχετεύει στις Μ.Κ.Ο. υμετέρων, σε Δήμους, Επαρχίες (εκεί έχουν και θεσμό Αυτοδιοίκησης την Επαρχία), Περιφέρειες και εργολάβους (έργα, έτοιμα φαγητά, ασφάλεια, διαμονή κ.λ.π.) που εμπλέκονται με το "μαύρο πολιτικό χρήμα" της "αριστερής" (κι εκεί) κυβέρνησης Ρέντζι.
Εδώ δεν γνωρίζουμε ακόμη, τι κονδύλια φθάνουν, ποιοι και πως τα διαχειρίζονται...
Όμως, όταν οι αρμόδιοι "αριστεροί" υπουργοί μας κι ο πρωθυπουργός μας δίνουν αυτούς τους "αγώνες" κι ειδικά ο Τσίπρας, όταν χαριεντίζεται με τον φασίστα Ερντογάν, ή με τους Ρέντζι και Μέρκελ, αν δεν έχουν αποδεχτεί τον ρόλο της Ελλάδας ως αποθήκη διαλογής της "ανθρώπινης σάρκας" και μας δουλεύουν αγρίως, θέλουν να μας πουν ότι δεν γνωρίζουν την "κατάργηση βίζας" από μέρους της Τουρκίας, για τις λεγόμενες μουσουλμανικές χώρες;
Είναι δηλαδή τόσο άσχετοι, ας μου επιτραπεί ανόητοι και δεν γνωρίζουν πως ένας ταλαίπωρος από την Τυνησία, το Μαρόκο, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη που έγινε 4, 5 χαλιφάτα, με μια αεροπορική εταιρία -τις λεγόμενες low cost, αλλά και τη νέα παγκόσμια δύναμη στο χώρο "Turkish Airlines" (εμείς ξεπουλήσαμε την Ολυμπιακή για να διατηρήσουμε το ευρώ) -, με την ταυτότητά του -ούτε καν διαβατήριο-, μπαίνει στο αεροπλάνο και σε δύο ώρες φθάνει Τουρκία, για να περάσει το Αιγαίο;
Δεν γνωρίζουν πως η Τουρκία είναι βάση στρατολόγησης, εκπαίδευσης των φονιάδων-μισθοφόρων που παράγουν "πρόσφυγες" σε διατεταγμένη υπηρεσία στη Συρία;
Μήπως μας θεωρούν ιθαγενείς και τα καθρεφτάκια -μέσω ΜΜΕ- για διεκδικήσεις από τους "θεσμούς", εξαντλούνται στην υλοποίηση της απόφασης του διευθυντηρίου για τα σύμφωνα συμβίωσης των γκέι και λεσβιών;
Γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο τους, τι τους έχει ανατεθεί έναντι πινακίου φακής και τι πρέπει να υλοποιήσουν στο λεγόμενο "μεταναστευτικό" κι απλώς αναζητούν "επικοινωνιακούς" διαύλους παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης.
Ο βασιλιάς είναι γυμνός και οι ράφτες του είναι ψεύτες!
Σχετικά:
- Ένα εκατομμύριο πρόσφυγες επέστρεψαν στα σπίτια τους στη Συρία! Ο κ. Μουζάλας, ακούει;
Ποιος είναι ο Σύρος πρόσφυγας;
Eίναι αριστερή πολιτική στο "μεταναστευτικό" η ταύτιση με τις θέσεις της τρόικα;

1 σχόλιο

 1. ΝΑΙ Φταίει η Ελλάδα που προσφυγεύουν Σύροι, Ιρακινοί, Αφγανοί και Αφρικανοί; Μα και βέβαια φταίει...

  Η Ελλάδα εισέβαλε στο Αφγανιστάν, για να πολεμήσει τους Ταλιμπάν, τους οποίους η ίδια εξόπλισε για να πολεμήσουν τους Ρώσους....

  Η Ελλάδα εισέβαλε στο Ιράκ για να σώσει την οικουμένη από τα χημικά του Σαντάμ Χουσεΐν, που ακόμα δεν βρέθηκαν, μα πού θα πάει...

  Η Ελλάδα εξοπλίζει τον Ασαντ για να μακελεύει τον λαό του, αυτή και τους αντικαθεστωτικούς για να μακελεύουν καθεστωτικούς...

  Η Ελλάδα ΦΤΑΊΕΙ και πάλι εξάγοντας δημοκρατία, διαμέλισε τη Λιβύη, που κατάντησε άθυρμα στα χέρια φονταμενταλιστών και φυλάρχων-πολεμάρχων, οι οποίοι πρωτοστατούν στη διακίνηση προσφύγων....

  Φταίει η Ελλάδα για τη μαζική προσφυγιά;... Μα και βέβαια φταίει... Αυτή, πλούσια χάρη στα μνημόνια, δελεάζει τους Σύρους.... Και αυτή τούς κάλεσε, διά στόματος Μέρκελ, να πάνε στη Γερμανία, όπου «θα βρουν άσυλο και δουλειά».... Μόνο που τώρα η δημοτικότητα της κ. Μέρκελ πέφτει, με τους Γερμανούς ακροδεξιούς να σκορπούν δηλητήριο.... Οπότε η ευθύνη έπρεπε να μετακυλιστεί. Στον πιο αδύναμο ΒΛΈΠΕ τον καρπαζοεισπρακτορα που ΛΈΓΕΤΕ Ελλάδα....

  Φταίει η Ελλάδα που οι απελπισμένοι αδιαφορούν για κύματα και πολικές θερμοκρασίες και συνεχίζουν στους δρόμους του μαρτυρίου;... Μα και βέβαια φταίει....

  Αν τους δήμευε τα υπάρχοντα (όπως κάνουν Δανία, Ελβετία, Βαυαρία, Βάδη-Βυρτεμβέργη, προπύργια της ευρωπαϊκότητας), θα τους αποθάρρυνε...

  Φταίει η Ελλάδα που αντί να μετεγκατασταθούν στη λοιπή Ευρώπη 140.000 πρόσφυγες, σύμφωνα με τις συμφωνίες, δεν μετεγκαταστάθηκαν ούτε 150;... Μα και βέβαια φταίει....

  Αυτή εμποδίζει την Αγγλία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, την Τσεχία και άλλους λάτρεις της φιλοξενίας να πράξουν το καθήκον τους..... Οπότε; Οπότε, εκάς η Ελλάς....

  Να μείνουν στη Σένγκεν οι καθαροί Ευρωπαίοι... Χωρίς τους άθλιους Βαλκάνιους... Σαν δεν ντρέπονται. Σαν δεν ντρέπονται κι όσοι δικοί μας εδώ χαιρεκακούν με τον χυδαίο εκβιασμό...

  Η Ελλάδα εκβιάζεται, ω αγαθοί. Όχι ο όποιος Τσίπρας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση