GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθε Σάββατο χάνουμε 10 νέα παιδιά στην άσφαλτο...

Μιχαήλ Σερασκέρης Κάθε Σάββατο χάνουμε 10 νέα παιδιά στην άσφαλτο, 3 μαζί χάθηκαν προχθές στη Αργολίδα με ένα ημιφορτηγό συν ο Παντελίδης...

Μιχαήλ Σερασκέρης

Κάθε Σάββατο χάνουμε 10 νέα παιδιά στην άσφαλτο, 3 μαζί χάθηκαν προχθές στη Αργολίδα με ένα ημιφορτηγό συν ο Παντελίδης. Κάθε χρόνο οι νεκροί και τραυματίες από τροχαία ανέρχονται σε 5.000.
Είναι ο λόγος που κάθε ξημέρωμα Κυριακής ανεβάζω τις πιο πολλές αναρτήσεις κάνοντας τον ταξιτζή στο γιο μου, όσο και αν με κοροϊδεύουν οι συμφοιτητές του που από εχθές εξάλλου τον κοροϊδεύουν διπλά μιας και "ο πατέρας σου είναι φίλος του Σόιμπλε".
12 ΔΙΣ κοστίζουν τα θανατηφόρα ατυχήματα σε αξία περίθαλψης, χώρια η απώλεια παραγωγής και ο θρήνος, δηλαδή όσο ένα μνημόνιο.
Ο Παντελίδης ΔΕΝ έπεσε με 150 στην μπάρα όπως εμφατικά μας "ενημερώνουν" οι ειδήσεις, Αν το έκανε θα είχε εκτοξευτεί στην απέναντι ναυτιλιακή εταιρία. Έπεσε θύμα της εθνικής μας τάχα μαγκιάς.
Αφού τον αγαπάτε τόσο, γίνετε "μαθητές" του.Πιάστε και ανοίξτε αύριο κιόλας ένα βιβλίο και μελετήστε τι σημαίνουν:
α) μάζα
β) επιτάχυνση
γ) ενέργεια
δ) πρόσφυση
Εις μνήμην του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση