GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Βερναρδάκης μιλά για τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη αλλά και το ΚΚΕ και την πώληση του "902" σε off shore "χωρίς να γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης!"

To ηχητικό απόσπασμα των επίμαχων δηλώσεων του  αναπληρωτή υπουργού  Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη  για την ΠΑΕ Ολυμ...

To ηχητικό απόσπασμα των επίμαχων δηλώσεων του  αναπληρωτή υπουργού  Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη  για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Β. Μαρινάκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην Καλαμάτα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, είδε το φως της δημοσιότητας. Ενδιαφέρον έχει ότι στο ίδιο ηχητικό ο υπουργός ακούγεται να σχολιάζει και την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού "902" από το ΚΚΕ σε off shore "χωρίς να γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης..."
Συγκεκριμένα στο 3:10 ακούγεται να χτυπάει το κινητό τηλέφωνο ενός παρευρισκόμενου με τον ύμνο του Ολυμπιακού. Και στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός κάνει την τοποθέτηση που «άναψε φωτιές» και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των «ερυθρόλευκων».
«Αυτό που άκουσα ήταν το τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο ως έκφραση. Για όσους δεν καταλάβανε ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη. Η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες. Οριζόντιες και μη», λέει ο κ.  Βερναρδάκης!

Οταν προέκυψε το θέμα πάντως είχε διαψεύσει την συγκεκριμένη τοποθέτηση και μιλώντας στην ιστοσελίδα parapolitika.gr τόνισε ότι: «Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ' αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».
Ο Mediaκος
Tο ηχητικό απόσπασμα από την ομιλία στην Καλαμάτα:

Και η δήλωσή του στα "Parapolitika FM"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση