GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΕΞΙ ΓΙΑΓΙΑ! Χαμός με την ημίγυμνη φωτογράφιση της Τέτας Καμπουρέλη...

Η Τέτα Καμπουρέλη αναστάτωσε για ακόμα μία φορά τα τηλεοπτικά πάνελ. Η σέξι γιαγιά με το άψογο κορμί, η τηλεοπτική μας «νυχού» φωτογρα...


Η Τέτα Καμπουρέλη αναστάτωσε για ακόμα μία φορά τα τηλεοπτικά πάνελ.
Η σέξι γιαγιά με το άψογο κορμί, η τηλεοπτική μας «νυχού» φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για λογαριασμό του Down Town!
Η ίδια είχε κάνει την παρακάτω δήλωση:
"Μου αρέσει να συζητιέμαι. Ξέρω ότι πουλάω και οι εκπομπές κάνουν νούμερα όταν παίζουν την Τέτα. Για να το πω λαϊκά... "έχω ψωμί"!", ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό και πρόσθεσε: "Από το σχολείο ακόμη, ήμουν σέξι κορίτσι. Δεν έχω ταμπού, ούτε με ενδιαφέρει αν θα με σχολιάσουν αρνητικά... Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα προκλητική ή πρόστυχη τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου".
Όσο για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια δική της εκπομπή, αναφέρει:
"Θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω μια πρωινή εκπομπή. Ένα χαρούμενο πρωινό με ωραία ομάδα που θα περιλαμβάνει παιχνίδι, gossip, έντονο σχολιασμό και γυναικεία θέματα. Με αγαπούν οι γυναίκες και θεωρώ πως θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή με επιτυχία".
Η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σχολιάζοντας την επικαιρότητα των ημερών δεν θα μπορούσε να μην μας παρουσιάσει για άλλη μια φορά την ρετουσαρισμένη, καλλίγραμμη πάντα Τέτα.
«Νομίζω το έχει παραξηλώσει. Σου αρέσει εσένα αυτό Κατερίνα; Θα τρελαθώ. Παιδιά είναι και γιαγιά», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου που ήταν σήμερα καλεσμένη της εκπομπής του Espilon.
Δείτε πως αντέδρασαν οι παρουσιαστές:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση