GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπη για τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση των δικηγόρων

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας με θέμα “Ασφαλιστικό-Ενημέρωση”. Η Γενική Συνέλευση ξε...


Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας με θέμα “Ασφαλιστικό-Ενημέρωση”.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτιγκ με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή να ενημερώνει τα μέλη της για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο για “την απόκρουση του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης που σύσσωμο το δικηγορικό σώμα απορρίπτει "ως απαράδεκτο και μη βιώσιμο”.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου έγινε μια πρόταση βελτίωσης την οποία, όπως είπε, δεσμεύτηκε μόνο προφορικά ότι θα την πραγματοποιήσει.

“Δεν ικανοποιούν αυτές οι προτάσεις”, τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, προσθέτοντας ότι “η Κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη ως προς το χρόνο ψήφισης του νομοσχεδίου, καθώς συνεχώς μετατίθεται”.

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ υπογράμμισε πως η υποχώρηση από την πλευρά των δικηγόρων θα έστελνε λάθος μήνυμα στην Κυβέρνηση και πρότεινε την συνέχιση της αποχής, στο ίδιο πλαίσιο, μέχρι να υπάρξουν βελτιώσεις επί του ασφαλιστικού προνομοσχεδίου.

Στη συνέχεια, αφού αναπτύχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί από τους Δικηγόρους, η Γενική Συνέλευση, με απόφαση του Προεδρείου της, διεκόπη καθώς ο χώρος έπρεπε να παραδοθεί λόγω των αθλητικών δεσμεύσεων που υπήρχαν, ενώ παράλληλα είχε υποβληθεί και ένσταση απαρτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση