GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ

Παναττική στάση εργασίας  πραγματοποιεί σήμερα η ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου λόγω των αλλαγών που φέρνει η...


Παναττική στάση εργασίας  πραγματοποιεί σήμερα η ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου λόγω των αλλαγών που φέρνει η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό.  
Στις 12:30 έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), με αφορμή την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου, για την ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος από το ΜΤΠΥ.  
Η ΑΔΕΔΥ ζητάει την επαναφορά της κράτησης του 3% επί των προμηθειών του Δημοσίου υπέρ του Ταμείου, καθώς και την ανάκληση της απόφασης για την ανά τρίμηνο χορήγηση του μερίσματος και την επαναφορά της μηνιαίας χορήγησής του.
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ η απόφαση αυτή οδηγεί συρρικνώνει και διαλύει το Ταμείο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τους μερισματούχους-συνταξιούχους του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση