GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Μουρίνιο η Έβερτον

Το μέλλον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «ζαχαρωτών» μοιάζει αβέβαιο μετά από ακόμα μία μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε φέτος η ο...


Το μέλλον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «ζαχαρωτών» μοιάζει αβέβαιο μετά από ακόμα μία μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα. Ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Φάρχαντ Μοσίρι, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα «μεγαλώσουν» την Έβερτον σε όλα τα επίπεδα.
Ένα από αυτά λοιπόν είναι και ο προπονητής. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ο «Special One» Ζοσέ Μουρίνιο θεωρείται... δεδομένο ότι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «Daily Star» αναφέρει πως Ιρανός δισεκατομμυριούχος προτίθεται να του προσφέρει ένα... φορτηγό χρήματα ώστε να τον πείσει να πει το «ναι»!
Την ίδια ώρα βέβαια, η «Sunday People» αναφέρει πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι ένας εκ των παικτών που θέλει να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Πορτογάλος παράλληλα με τον δικό του ερχομό στους «κόκκινους διαβόλους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση