GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες από το Φεστιβάλ Ατσαλένιου Φαλλού στο Τόκιο!

Γιγάντιοι πέη παρέλασαν στους δρόμους της πόλης Καβασάκι -νότια του Τόκιο- στις 3 Απριλίου το 2016, για να γιορτάσουν το Φεστιβάλ Ατσαλ...


Γιγάντιοι πέη παρέλασαν στους δρόμους της πόλης Καβασάκι -νότια του Τόκιο- στις 3 Απριλίου το 2016, για να γιορτάσουν το Φεστιβάλ Ατσαλένιου Φαλλού.

Το δημοφιλές φεστιβάλ -Kanamara Matsuri- πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες εντός και εκτός Ιαπωνίας.

Οι συμμετέχοντες κυκλοφορούν με ψεύτικες μύτες και γλειφιτζούρια, όλα σε σχήμα φαλλού!

Ο μύθος πίσω από το έθιμο
Σύμφωνα με τον μύθο, μια νεαρή γυναίκα (1603-1868) "μολύνθηκε" από έναν δαίμονα, ο οποίος "τρύπωσε" στο αιδοίο της και ευνούχιζε με τα αιχμηρά δόντια του κάθε επίδοξο εραστή, τη μέρα του γάμου.
Η αθώα κοπέλα που προσπαθούσε να παντρευτεί αλλά δυστυχώς έχανε τον σύζυγό της την πρώτη νύχτα του γάμου. Μετά τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν σιδηρουργό.
Ο σιδεράς κατασκεύασε έναν ατσάλινο φαλλό -το kanamara-, πιο σκληρό από την πέτρα και πιο μαύρο από τη νύχτα.
Όταν η νεαρή γυναίκα χρησιμοποίησε το kanamara, τα δόντια του δαίμονα έσπασαν και αυτός έτρεξε στον Κάτω Κόσμο.

Ο συγκεκριμένος μύθος ενέπνευσε μάλιστα τη κατασκευή ενός υπερμεγέθους ναού σε σχήμα φαλλού, ο οποίος ονομάζεται ιερό Καναγιάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση