GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Tο απεργιακό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας που πραγματοποιείτ...

Tο απεργιακό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας που πραγματοποιείται ενάντια στο ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια προς τη Βουλή. Κλειστή λόγω της κινητοποίησης είναι η οδός Σταδίου.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν πτήσεις σήμερα. Συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε όμως και η ΕΣΗΕΑ, που καλεί τους δημοσιογράφους σε ιδιωτικά και δημόσια μέσα να απεργήσουν.



Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν εκτός των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δάσκαλοι και καθηγητές (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ),ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μηχανικοί, διοικητικού υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δικηγόροι, ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ αρχίζοντας από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 8 Απριλίου 2016.

Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές δομές και το ΕΚΑΒ, λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας ενώ η AEGEAN και η Olympic Air ακυρώνουν και τροποποιούν πτήσεις τους λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της ΟΣΥΠΑ καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση