GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ (σήμερα) για την έκδοση του Λεωνίδα Μπόμπολα

Στο Συμβούλιο Εφετών είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί σήμερα το θέμα της έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο. Ο κ. Μπόμπολας είχε α...

Στο Συμβούλιο Εφετών είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί σήμερα το θέμα της έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο.
Ο κ. Μπόμπολας είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη.
Σήμερα όμως οι συνήγοροί του δήλωσαν ότι δεν τους δόθηκε άδεια να παραστούν, λόγω της αποχής, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας. Έτσι η συζήτηση αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και πολύ δύσκολα θα δοθεί νέα αναβολή.
Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αφορά καταγγελίες ότι η εταιρία HELECTOR, συμφερόντων του κ. Μπόμπολα, στην οποία είχε ανατεθεί έργο στον ΧΥΤΑ Πάφου, υπερχρέωνε, από το 2008 έως το 2015, τον δήμο για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
Οι συνήγοροι του κ. Μπόμπολα αμφισβητούν τη δικαιοδοσία των κυπριακών δικαστηρίων στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι κάποια από τα αδικήματα, για τα οποία εκζητείται ο εντολέας τους, έχουν τελεστεί στην Ελλάδα και επομένως τα ελληνικά δικαστήρια θα πρέπει να κρίνουν την υπόθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση