GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Δεν μας ικανοποιεί η τακτική των πολλών τροπολογιών - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κριτική της αντιπολίτευσης για τον μεγάλο αριθμό τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, απάντησε ο ...


Στην κριτική της αντιπολίτευσης για τον μεγάλο αριθμό τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, απάντησε ο Νίκος Φίλης.

«Δεχόμαστε ότι πρέπει να ακολουθούμε την τακτική της καλής νομοθέτησης. Βεβαίως, η καλή νομοθέτηση πρώτα πρώτα αφορά την ουσία, αν δηλαδή αντιμετωπίζουμε τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία υπάρχουν ή αν τα αφήνουμε σε εκκρεμότητα εν ονόματι της διαδικασίας» ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή και συνέχισε:

«Ούτε εμάς μας ικανοποιεί η τακτική των πολλών τροπολογιών. Αλλά βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα κατεστημένο που υπήρχε και είχε εδραιωθεί και στο χώρο της εκπαίδευσης. Ένα κατεστημένο ενίσχυσης των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης».

Δείτε το βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση