GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άτακτη μαθήτρια Ρούλα Κορομήλα

Μία φωτογραφία της στην οποία φορά μπλε ποδιά και έχει τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια ανέβασε στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, για να...


Μία φωτογραφία της στην οποία φορά μπλε ποδιά και έχει τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια ανέβασε στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, για να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο «καλό διάβασμα» στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.
Αν και προφανώς η φωτό δεν είναι κυριολεκτικά από τα σχολικά της χρόνια, η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα: «υπήρξα και εγώ μαθήτρια, άτακτη μεν, επιμελής δε… Κύριε, κύριε, να πω; (παίζει τώρα αυτό άραγε;)» )» 
«Καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που από αύριο μπαίνουν σ εξεταστική περίοδο. Δύναμη, ψυχραιμία και φόκους στο στόχο σας .(Συνιστώ οι γονείς να επιβραβεύουν την προσπάθεια των παιδιών ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Χωρις άγχος, φωνές και επιπρόσθετη πίεση...», συνέστησε η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση