GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουρουμπλής στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Μην εξευτελίζετε την ιστορία της παράταξής σας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή κατά την ομιλία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για το ασφαλιστ...


Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή κατά την ομιλία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για το ασφαλιστικό.

«Έρχεστε εδώ και ζητάτε να ανατραπεί μία κυβέρνηση την οποία ψήφισε ο ελληνικός λαός πριν από οκτώ μήνες. Αντί να δείξετε υπομονή και δημιουργική κριτική ο στόχος σας είναι να ανατραπεί η κυβέρνηση. Και διερωτάται κανείς, τόσο πάθος έχετε με τις καρέκλες; Δεν μπορείτε να κάνετε καθόλου υπομονή;» είπε ο κ. Κουρουμπλής με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αντιδρούν εντόνως.

«Έχετε γίνει ουρά της δεξιάς είστε η νεοδεξιά αυτή τη στιγμή και αφού δεν μπορείτε να προστατεύσετε την ιστορία της παράταξής σας μην την εξευτελίζετε. Αυτό έχω να σας πω» τους απάντησε ο υπουργός. 

Δείτε το βίντεο

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση