GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Το τέταρτο μνημόνιο θα είναι ένα αέναο μνημόνιο

Το “τέταρτο μνημόνιο” που φέρνει η κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε ένα διαρκές, αέναο μνημόνιο με μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας επ...


Το “τέταρτο μνημόνιο” που φέρνει η κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε ένα διαρκές, αέναο μνημόνιο με μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας επ' αόριστον, εξαιτίας λάθος χειρισμών της, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Σχετικά με το ζήτημα του χρέους, τόνισε ότι ουσιαστικά η Ελλάδα δεν έχει λάβει ακόμα δέσμευση για την ελάφρυνσή του, και σημείωσε ότι ναι μεν θα ήταν ευκταίο να υπάρξει μία απομείωση του χρέους, αλλά το θέμα είναι με τι κόστος θα γίνει αυτή.

Αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά στον τομέα της Παιδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για “ταξική λογική” της κυβέρνησης απέναντι σε οτιδήποτε ιδιωτικό και σχολίασε πως αν μπορούσε, θα έκλεινε όλα τα ιδιωτικά σχολεία. Υποστήριξε ακόμα πως η υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου που πρωθεί το υπουργείο Παιδείας πρωτίστως πλήττει τις οικογένειες ανέργων που εξυπηρετούνται από τη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση