GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης - 28 νεκροί!

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, που πιθανότατα οφείλονται σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας...


Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, που πιθανότατα οφείλονται σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας.

Οι ύποπτοι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πυροδότησαν εκρηκτικά πριν περάσουν από το μηχάνημα ακτίνων Χ του αεροδρομίου.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην επίθεση και ακόμα είκοσι περίπου τραυματίστηκαν. Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Anadolu αναφέρει ωστόσο ότι οι τραυματίες είναι περίπου 60, εκ των οποίων οι έξι σοβαρά.

Τουλάχιστον, 28 άτομα σκοτώθηκαν και 60 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα έξι βαριά, σύμφωνα με ανακοίνωση του νομάρχη Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν, ο οποίος έκανε λόγο για τρεις επιθέσεις αυτοκτονίας.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση