GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν - ΒΙΝΤΕΟ

Χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα. Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν, δήλωσε ο Βα...


Χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα. Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης  στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

"Οι Αμερικανοί μου είπαν ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός.Εκλογές θα γίνουν αρχές του 2017" τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ.Λεβέντης είπε επίσης ότι δεχόταν συνεχείς πιέσεις να μπει το κόμμα του στην κυβέρνηση αλλά όταν "άρχιζα να λέω ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση τότε άρχιζαν να με κατηγορούν".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο και ότι αν δεν γίνουν,το Grexit είναι στο δρόμο και η πτώχευση δεν έχει αποφευχθεί και είναι προ των πυλών. Όσον αφορά στον κόφτη ο κ.Λεβέντης είπε "ότι ο Τσίπρας του είπε ότι θα ισχύσει από 1η Μαΐου 2017"

Τέλος ο κ.Λεβέντης σημείωσε πως φοβάται την κοινωνική αναταραχή από τον λαό γιατί όσο δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα αναπόφευκτα θα υπάρξει έκρηξη από τον κόσμο. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση