GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Γ. Τσίπρας εκθείαζε τα πραξικοπήματα...

Από το  sibilla-gr Όταν πρωθυπουργικός ξάδελφος, έπαιζε τον σκληρό κομμουνιστή του ΣΥΡΙΖΑ και θαύμαζε τις χούντες -μιας κι υπηρετούσε κι ...

Από το sibilla-gr

Όταν πρωθυπουργικός ξάδελφος, έπαιζε τον σκληρό κομμουνιστή του ΣΥΡΙΖΑ και θαύμαζε τις χούντες -μιας κι υπηρετούσε κι υπηρετεί τις εντολές του 4ου Ράιχ- κι έτσι τώρα που "εκσυγχρονίστηκε" και κυβερνητικά, θαυμάζει τον φασίστα Ερντογάν, αλλά ταυτόχρονα εμπάργκο στο λαό της Συρίας, διακοπή διπλωματικών σχέσεωνμε την εκλεγμένη κυβέρνηση Άσαντ (με συμμετοχή και κομμουνιστών υπουργών η κυβέρνηση Άσαν, αλλά όχι αρεστή στη Μέρκελ)... και μαζί με τον Ερντογάν, υποστηρικτής των δολοφόνων αποκεφαλιστών στη Συρία: Του Γιώργου Τσίπρα: Η έξωση Μόρσι νίκη του λαού
Πράκτορες κι εισπράκτορες...
Costis Papaioannou
Ποιος χαράζει την εξωτερική πολιτική της "χώρας" !!!
Το παρακάτω άρθρο εμφανίστηκε στον "Δρόμο της Αριστεράς" στις 8 Ιουλίου 2013 και αφορά το πραξικόπημα στην Αίγυπτο... Συγγραφέας του ένας πρώην διάπυρος θαυμαστής και ευνοούμενος του "σουλτάνου" της ΚΟΕ ... του Ρούντι Ρινάλντι ... και "καθοδηγητής" μου στο σύντομο διάστημα που πέρασα από την Α/συνέχεια από την οποία έφυγα φτύνοντας ευτυχώς πριν από τον θάνατο του Χοντζέα γιατί αλλιώς θα το είχα βάρος στην συνείδησή μου πως είμαι ένας...
τυφλός θαυμαστής του.
Αυτά όμως είναι μια μεγάλη ιστορία που κάποτε πρέπει να ειπωθεί από μένα ή από όποιον θα έχει κάποτε το ενδιαφέρον να ερευνήσει το παρελθόν του επαναστατικού κινήματος.
Προς το παρόν να πω ότι ο συγγραφέας του άρθρου είναι ο Γιώργος Τσίπρας ... ναι ... ναι .. το ξαδερφάκι του πρώτου αριστερού πολίτη της "χώρας" !!! Για να καταλάβετε το πολιτικό χρώμα των απόψεών του παραθέτω μια φράση του όπως την θυμάμαι, με δικά μου λόγια αλλά με ακριβώς αυτό το νόημα της αντιπαράθεσης που περιέχει ...
«... Ο Γιάννης Χοντζέας τα λέει μπερδεμένα ... ενώ ο Ρούντι Ρινάλντι είναι άλλο πράγμα ... διαβάζεις τα κείμενά του και όλος ο κόσμος μπροστά στα μάτια σου φωτίζεται και λάμπει .... »
Ο Γιωργάκης λοιπόν ήταν εκ δεξιών του Ρινάλντι και ο μέγας αναλυτής των διεθνών ζητημάτων (περίπου 250 κείμενα στον Δρ. της Αρ.) και το παρακάτω άρθρο του δείχνει πώς αντιλαμβανόταν την πολιτική αντιπαράθεση. Την αντιλαμβανόταν σαν εναλλαγή πραξικοπημάτων και δικτατοριών που "αρέσουν" ή "δεν αρέσουν" στον λαό !!!
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ενδιαφέρον για δύο λόγους:
Ο πρώτος λόγος είναι ότι τώρα ο εν λόγω φωστήρας είναι σύμβουλος στο υπουργείο εξωτερικών και ήδη στην περίπτωση της Τουρκίας θα πρέπει να έχει την αντίληψη ότι νικήθηκε ο λαός αφού το πραξικόπημα που θα κατέληγε στην "έξωση" του Ερντογάν απέτυχε ενώ ο ξάδερφος αντίθετα είπε πως ο λαός της Τουρκίας νίκησε, και ο Αλάχ να του κόβει μέρες και να τις δίνει χρόνια στον δημοκρατικά εκλεγμένο αντιπρόσωπο του.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο μεν Γιωργάκης αποχώρησε από την ΚΟΕ των πρώην ονείρων του αλλά το πνεύμα του παραμένει στον "Δρόμο" που τώρα διανύει το δεύτερο στάδιο της ύπαρξής του και το πρώτο στάδιο της μετάλλαξης της ΚΟΕ υπό μορφή εβδομαδιαίας πεταλουδίτσας της Δημοκρατικής Επανάστασης που τώρα κατά τον Ρινάλντι είναι ό,τι μας λείπει και ό,τι χρειαζόμαστε.
Το πνεύμα είναι να τσαμπουνάμε πολλά για την σημασία της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα αλλά να εννοούμε την παρεμβάσεις του λαϊκού παράγοντα σαν πραξικοπήματα δι αντιπροσώπων !!!
Διαβάστε το άρθρο του συμβούλου για τις εξωτερικές υποθέσεις της "χώρας" και ησυχάστε ... βρισκόμαστε σε πολύ καλά χέρια !!!
Του Γιώργου Τσίπρα: Η έξωση Μόρσι νίκη του λαού

1 σχόλιο

  1. Ας σταματήσουν αυτές οι ανοησίες με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, οπότε αυτά δεν ισχύουν για την Ελλάδα.

    Διεθνές δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για τα κυρίαρχα κράτη και τις δημοκρατίες.

    Στην Ελλάδα έχει καταπατηθεί κάθε έννοια νομιμότητας, έχει γίνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και δεν μετράει το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, οπότε ας σταματήσουν οι ανοησίες και οι δήθεν ευαισθησίες με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Οι Έλληνες δικαστές που δικάζουν με μόνο κριτήριο τον μισθό τους και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να συνεχίζουν να δικάζουν αν η Ελλάδα είχε στρατιωτική χούντα -όπως δίκαζαν κανονικότατα επί χούντας του Παπαδόπουλου-, ας μην αρχίσουν τώρα τις παπαριές με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Άλλωστε, η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες -όπως απεφάνθησαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και η Ελλάδα)-, οπότε πώς γίνεται η Τουρκία να είναι ασφαλής για εκατομμύρια πρόσφυγες και να μην είναι ασφαλής για τους ίδιους της τους πολίτες, όπως είναι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί;

    Επίσης, χεστήκαμε για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

    Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ και στην Ευρώπη -που είναι η πατρίδα μας-, και καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δικαιούται να διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας για οκτώ Τούρκους.

    Εδώ δεν νοιαζόμαστε για τους Έλληνες που εξαθλιώνονται και μεταναστεύουν, για τους Τούρκους στρατιωτικούς θα νοιαστούμε;

    Και οι τάχα μου αριστεροί που είναι στην κυβέρνηση, μην αρχίσουν πάλι τις αριστερές μαλακίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Τούρκων στρατιωτικών, γιατί μπορεί να έχουμε τίποτα ντράβαλα με την Τουρκία και να χάσουν τον μισθό και τις καρέκλες που με τόσες απάτες απέκτησαν.

    Επίσης, η Ελλάδα έχει παράδοση στο να δίνει στους Τούρκους όσους ζητούν άσυλο στην Ελλάδα -ακόμα σε τουρκική φυλακή είναι ο Οτσαλάν-, οπότε θα συνεχίσουμε και το πατροπαράδοτο ελληνικό έθιμο της ρουφιανιάς και της προδοσίας.

    Τελευταίο και οριστικό επιχείρημα υπέρ της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στην Τουρκία:

    Εδώ έχουμε παραδώσει όλη τη χώρα μας για κάναν αιώνα σε άλλους, τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς δεν θα παραδώσουμε;

    (Ευτυχώς, η απόφαση για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία θα παρθεί από τους δανειστές και όσους έχουν μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα, οπότε δεν θα μπει σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.)

    pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση