GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ σιωπά η Αριστερά γι' αυτήν τη δήλωση;;

Αν ήμασταν μερικές δεκαετίες πίσω, αυτή την ώρα οι βρετανικές πρεσβείες στην Αθήνα, τη Λευκωσία και σε πολλές άλλες πόλεις σ' ολόκληρ...

Αν ήμασταν μερικές δεκαετίες πίσω, αυτή την ώρα οι βρετανικές πρεσβείες στην Αθήνα, τη Λευκωσία και σε πολλές άλλες πόλεις σ' ολόκληρη την Ευρώπη, θα είχαν πυρποληθεί.

Και μόνο η δήλωση της βρετανίδας πρωθυπουργού πως θα έριχνε πυρηνικά ακόμη κι αν ήξερε πως θα εξολοθρεύονταν 100.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά, θα αρκούσε για να ξεσηκωθούν αντιδράσεις από σύσσωμη την Αριστερά και τα κινήματα ειρήνης.

Τώρα σιωπή από παντού. Εξάλλου, τη δήλωση δεν την έκανε ο Πούτιν ή ο Άσαντ, ώστε να θυμηθεί τις φιλειρηνικές της αρχές η ψοφοδεής ευρωπαϊκή Αριστερά των χορτάτων γραφειοκρατών, που ξεσκονίζουν τις μπότες των νατοϊκών δολοφόνων για να εισπράττουν τις παχυλές βουλευτικές και ευρωβουλευτικές αποζημιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση