GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαραθωνοδρόμος θα υιοθετήσει αδέσποτο που τον ακολούθησε 125 χλμ

Ένα αδέσποτο σκυλάκι που τον ακολούθησε για 125 χλμ (!) θέλει να υιοθετήσει ένας αθλητής μεγάλων αποστάσεων, ο Dion Leonard. Ο αδέσποτ...


Ένα αδέσποτο σκυλάκι που τον ακολούθησε για 125 χλμ (!) θέλει να υιοθετήσει ένας αθλητής μεγάλων αποστάσεων, ο Dion Leonard.
Ο αδέσποτος Γκόμπι (Gobi) δεν έφυγε λεπτό από το πλάι του δρομέα ενώ αυτός έτρεχε σε μια ειδική διαδρομή στην έρημο Γκόμπι (εξ ου και το όνομα) στην Κίνα.

Ο Ντίον έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο διαδίκτυο με τίτλο "Bring Gobi Home", για να καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα και να πάρει τον ηρωικό κι ακούραστο αδέσποτο πίσω στη Σκωτία (όπου ο ίδιος ζει), πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Όπως λέει ο Ντίον, η απήχηση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη κι έτσι όσα χρήματα περισσέψουν όταν ο Γκόμπι πάει επιτέλους στη Σκωτία, θα γίνουν δωρεά σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση