GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ 3ο! ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ...

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ! 3ο Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ριο! Με 4,85 στο επί κοντώ στην 1η θέ...


ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!
3ο Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ριο!
Με 4,85 στο επί κοντώ στην 1η θέση του κόσμου!


Ο τελικός αρχισε από τα 4.35 αλλά η πρωταθλήτρια μας άφησε τα πρώτα ύψη και ξεκίνησε από τα 4.60, τα οποία πέρασε με χαρακτηριστική άνεση με αποτέλεσμα από την αρχή του αγώνα, να προηγείται.Στο ύψος αυτό, ήδη τρεις αθλήτριες δεν τα κατάφεραν και «αποχαιρέτησαν» τον αγώνα.

Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η Στεφανίδη και στα 4.70 τα οποία πέρασε με την πρώτη και πολύ εύκολα! Στο ύψος αυτό έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα καθώς το πέρασαν έξι αθλήτριες που συνέχισαν, με τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου την Αμερικανίδα Σουρ που είχε φέτος 5.03 και τη Σίλβα από την Κούβα, να αποκλείονται.

Στα 4.80 η Κατερίνα απέτυχε στην πρώτη της προσπάθεια, καθώς ενώ πήγε ψηλά, το κατέβασμα δεν ήταν καλό και παρέσυρε τον πήχη! Αντιθέτως το πέρασε η Μακάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία και πήρε το προβάδισμα στον αγώνα. Η Κατερίνα, όμως, στη δεύτερη προσπάθεια έδειξε τον καλό της εαυτό και το πέρασε επίσης εντυπωσιακά, άλμα που της έδωσε την είσοδο στην τετράδα του τελικού καθώς όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες αποκλείστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση